Kan du sätta en kall luftintag i en automatisk ?

När det gäller att få mer prestanda från ett fordons motor , det finns många förändringar som kan utföras . En av de mer vanliga uppgraderingar är installationen av en kall luftintag . De flesta motorer dra nytta av tillägg av en kall luftintaget , men hästkrafter vinster är oftast blygsam och kan vara allt från ett par till cirka 10 hästkrafter . Kall luftintaget beskrivning

flesta motorer matas luft genom en luft box som innehåller en platt filterelement . Även om detta fungerar bra, är det inte lika fririnnande som den kunde vara . En kall luftintaget ersätter luftlådan med större diameter runt rör och en kon filter som är isolerad från den värme som alstras i motorrummet . Kall luft är tätare och innehåller mer syre än varm luft , vilket gör att motorn arbeta mer effektivt och göra mer makt .
Manualer och automation

Eftersom kall luft intag är installerad på motorn och har ingenting att göra med växellådan eller andra mekaniska system på bilen , kan den installeras på en automatisk eller en manuell . Prestanda ökning till motorn kommer att vara densamma oavsett vilken typ av växellåda fordonet används .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96633.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.