Hur sänka en lastbil Step

Truck steg inte bara klä din pickup men kan ge praktisk skydd för din bil och familj. Lastbil steg håller borstar och grenar av din lastbilens exteriör när 4-Wheeling, och för lastbilar med lyft-kit installerat, kan ett steg hjälpa din familj komma in och ut utan risk för att falla. Du kan sänka en lastbil steg med några verktyg och en del extra hårdvara vanligtvis finns på järnhandeln. Saker du behöver
Tape MeasureSocket SetExtension BracketsShim Plates2 Bolts2 Lock washers2 Nötter
Visa fler instruktioner
1

Mät hur mycket sänker du vill att steget ska vara från det sista hålet på väggupphängning av den befintliga steget. Sedan mäter från där du vill att steget till marken. Du vill inte att placera din steg lägre än mitten av däcket eftersom steget kunde fånga när du är terrängförhållanden. Om du vill sänka dina steg mindre än två inches, kommer du att använda shims plåtar för att sänka trucken steget. För att sänka den mer än två inches, använd en förlängningsfästet.
2

Kontrollera dina steg. Om din är utformade för att svänga ner, lossa fästbultarna i fästet med en hylsnyckel och skjut steget ned till önskad höjd. Dra åt bultarna och du är klar. Om ditt steg inte svänga, fortsätt till nästa steg.
3

Mät längden på befintlig bult och tillsätt ytterligare en mätning av hur mycket du vill sänka dina steg till den. Detta är längden på den nya bulten som du behöver.
4

Hitta fästvinklar för steg rör runner bara, som är installerade för att stabilisera steg och mäta "triangeln" att vinkeln blanketter till steget med den yttre kanten av vinkeljärnet. Nu föreställa den nedre delen av röret steg är på det ställe där höjden och förlänga åtgärden av vinkeln fästet att möta det. Detta är längden på den nya vinkelparentesen du behöver.
5

Använda en hylsnyckel. Unbolt steget från sina upphängningsbeslag och ta bort den.
6

Montera shims plattor eller stora brickor, mellan fästet och kroppen av lastbilen, stapla dem tills du har uppnått det mått du behöver att sänka trucken steget. Pass din nya bult genom detta och bifoga en låsbricka och mutter och dra åt. Om du använder en ny förlängningsfästet, ta bort den gamla och ersätta det med det nya.
7

Lyft och fästa steget till dina fästen. Om du har rörformade steg, fast de nya vinkeljärnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83171.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.