Remote Starter Instruktioner

Remote förrätter styrs ofta med Keyless-enheter som kan synkroniseras till din bil systemet. Dessa trådlösa fjärrkontroller, som kan läggas till din nyckelring, gör att du kan styra din starter från så långt som ett par hundra meter bort. Du kan ställa in fjärrkontrollen till din förrätt på bara några sekunder från förarsätet på din bil, med bara din tändningsnyckeln. Instruktioner
Programmera fjärrkontrollen
1

Ange din bil med fjärrkontrollen och tändningsnyckeln och lämnar dörren öppen bakom dig. Sätt nyckeln
2

i tändningslåset och vrid den till "ACC" läge.
3

Tryck på "Valet"-knappen på fjärrkontrollen och vänta på startsystemet att kvittra.
4

Tryck på "Valet"-knappen igen, håll den, och tryck på startknappen på fjärrkontrollen.
5

Släpp båda knapparna samtidigt och vänta på att systemet att kvittra igen för att slutföra programmeringen processen. Du kan sedan ta bort din nyckel från tändningen och du kommer att vara redo att använda fjärrkontrollen.
6

Tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen, och tryck sedan på och håll ned på startknappen tills tändningen startar. Detta kommer automatiskt starta bilen i 10 minuter.
7

Tryck på "Lock"-knappen igen, och tryck sedan på startknappen för att stoppa bilen när startmotorn är på. Efter att startmotorn har stannat, kan du upprepa proceduren för att starta motorn i ytterligare 10 minuter.
8

in din nyckel i tändningslåset för att starta bilen medan startmotorn är fortfarande på eller efter den har redan avstängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85139.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.