Hur gör jag Exhaust Louder Med en vattenslang?

Bruset av en motor är en av dessa ljud motorintresserade älskar, och många hem hobby har tillbringade åldrar försöker trimma och retune sin bil för att få topprestanda som kommer med en högt laddad motor. Andra vill bara ta en genväg och göra sina fordon högre utan att stämma upp. Anpassning avgassystem är det enklaste sättet att åstadkomma detta. Om du har en Glasspack ljuddämparen, är en genväg som du kan använda för att använda vatten för att härda ljuddämpande glasfiber inuti ljuddämparen. Instruktioner
1

Kör din bil nog att avsevärt värma upp avgassystemet. Cirka 30 minuters oavbruten landsvägskörning bör vara tillräckligt för att värma upp din ljuddämparen nog.
2

Lämna bilen körs så det är sill som producerar avgaser, och infoga en vattenslang i avgasröret tills den når början på din Glasspack.
3

aktivera vattnet, och låt den gå i ungefär tre sekunder, ta sedan bort slangen från avgasröret. Detta orsakar en reaktion i glasfiber inne i ljuddämparen, vilket gör den styv och mindre möjlighet att absorbera ljud. Försök att inte låta vattnet krypa upp i avgassystemet, eftersom det kommer att reagera med avgaser och korrodera systemet.
4

Kör din bil för ytterligare 20 till 30 minuter för att fortsätta producera avgaser som kommer att spola eventuell vattenånga ur din avgassystemet. Vattenånga fräter ditt avgassystem och kan även tränga in i din motor, frätande delar där. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84295.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.