Auto Målning Tips Med en Gravity Gun

När du målar en bil, är ett alternativ att använda en pistol. Sprutpistoler är kända för att tillåta en slät päls. Falltrycksmatad sprutpistoler är unika i det faktum att färgen kommer ovanifrån pipen. Med andra ord, färgburken eller reservoar sitter på toppen av pistolen och matas in i pistolen genom tyngdkraften. Använda ett allvar pistol feed sprayen tar lite skicklighet och know-how. Säkerhet

Först av allt, med användning av en gravitation pistol foder sprayen kommer att vara nästan omöjligt om användaren inte kan andas. Användarna måste ha en andningsmask. Inandning måla rök kan vara dödligt. Skyddsglasögon och handskar också lägga en extra inslag av skydd för målaren.
Vision

gravitationsmatning sprutpistoler skiljer sig från botten och sida kanoner foder spray eftersom behållaren är ovanpå vapnet. Detta erbjuder några unika fördelar, till exempel, behöver vapnet mindre lufttrycket eftersom det bygger på gravitation. Å andra sidan betyder reservoaren vara på toppen av vapnet som målaren måste arbeta runt reservoaren som den är direkt i linje med sprutmunstycket och målaren synfält. För att bekämpa denna utmaning, kanske en målare stå eller sitta i en position som tillåter henne att titta på ner i en vinkel över reservoaren.
Smeka

När du använder ett allvar pistol feed spray, långa jämna drag fungerar bättre än korta skurar. De längre slag tillåter färgen att belägga fordonet jämnare och med ett enhetligt belopp för tjockleken. Filtrering färgen innan det hälls ut i pistolens reservoaren förhindrar pistolen från igensättning och stänk färg på oönskade ställen.
Lufttryck

gravitationsmatning måla vapen kräver mindre lufttryck än andra färgtyper vapen. Börja med mindre lufttryck och gradvis öka den att mäta resultaten. En målare kan alltid lägga mer tryck för att uppnå en rikare djupare titt. Innan du använder måla pistol på en bil, testa trycket och resultat på en bit kartong eller, om möjligt, en bit metallskrot. Detta kommer att ge en mer rättvisande prov av hur färgen pistol kommer att utföra med den valda mängden lufttrycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84245.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.