Hur till Öka Powerstroke Boost

Du kan öka din Powerstroke uppsving genom att installera ett uppsving byggmästare. Det uppsving Builder är utformat för att ersätta signalen från MAP-sensorn så att turbon att snurra fortare och längre, vilket skapar mer boost. Mer uppsving gör att du kan hålla dina avgastemperaturer mycket lägre, och vid körning med släpvagn upp för en lång och brant kvaliteter, kommer turbon producerar mycket så att hålla motorn sval. Slutför installationen med hjälp av enkla verktyg i ungefär en timme. Saker du behöver
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås placerad på förarsidan av instrumentpanelen för att öppna huven.

2

Leta grenröret absolut tryck eller MAP-sensorn på passagerarsidan av motorn. Det är en svart kontakt som monteras på en piedestal placerad på motorn, nära brandväggen av fordonet. Addera 3

Ta bort kontaktstycket från fästet genom att trycka frigöringsflikarna på varje sida av kontakten samtidigt som du drar den mot dig. Anslut kontakten på uppsving byggare i piedestal montering. Plug motsatt sida av det uppsving Builder kontakten i MAP-sensorn har du precis tagit bort.
4

Lokalisera ECM i motorrummet, monterad på förarsidan fender nära brandväggen strax nedanför bromsen booster. Det finns tre elektroniska kontakter på ECM.
5

Route den gula ledningen från boost byggare runt motorn nära vindrutan, till förarsidan av motorrummet, sedan till ECM.

6

Koppla den bakersta kontakten på ECM genom att trycka frigöringsflikarna samtidigt som du drar den mot dig.
7

Leta APPS Sensor 2 signalledning. På 2005-2007 Powerstrokes, är tråden vit färg och ligger på stift 37 i kontaktdonet. På 2003-2004 Powerstrokes, är tråden gula och ligger på stift 37 i kontaktdonet.
8

Trä Skarvhylsa som kom med satsen på den gula ledningen från boost byggaren. Placera skarven på lämplig tråd på kontakten och använda en tång för att pressa samman trådarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85722.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.