Hur man gör en vindruta solskydd

Göra ett solskydd för din bil kan minska bländning av solen avsevärt. Körning mot direkt solljus kan orsaka nedsatt syn och brist på kontroll av fordon. Göra ett solskydd är en måttligt enkelt jobb som tar ungefär två timmar att slutföra. Allt material som behövs för detta jobb bör finnas på din lokala bildelar återförsäljare. Saker du behöver
35% eller mörkare fönsterfilm kit
Fönsterfilm monteringssats
Fönster tvättlösningsmedel
Liten gummiskrapa
Razor kniv
Hårtork
Förlängningssladd
Måttband
sprayflaska
Rak kant 12 inches eller längre Sida 2 medelstora handdukar
Visa fler instruktioner
1

Flytta fordonet till ett garage eller i direkt solljus. Tvätta insidan och utsidan av bilens framruta. Fyll en sprayflaska med 70% vatten och 30% vindrutan tvättlösningsmedel. Vindrutan tvättlösningsmedel är inte att förväxla för fönsterputs, såsom Windex. Fönsterputs innehåller kemikalier som skadar fönsterfilm.
2

Mät avståndet från toppen av vindrutan till toppen av backspegeln monteringen med ett måttband. Spraya de bästa 12 inches av vindrutan med lösningsmedlet och vattenblandningen. Placera fönsterfilm över vindrutan. Använd fönstret kortet filmapplikator att jämna ut eventuella luftbubblor mellan filmen och vindrutan.
3

Använd en rakkniv kniv för att försiktigt skära kanterna på fönstret filmen att matcha vindrutan skepnad . Använd två händer på rakkniv kniv för stadigare nedskärningar och precision. Använd en hårtork på en förlängningssladd för att torka hela fönsterfilm. Använd fönstret kortet filmapplikator att driva eventuella luftbubblor till de yttre kanterna av fönsterfilm.
4

göra slutliga nedskärningar för precision med din rakkniv kniv. Skär filmen helt över vindrutan, med din mätning från toppen av vindrutan till toppen av din backspegel fäste. Använd en rak kant för vägledning, vilket gör detta klipp så rakt som möjligt. Detta gör att fönstret filmen att täcka avståndet mellan toppen av vindrutan och toppen av styresmonteringen.
5 handdukar

plats på insidan instrumentbrädan, mot vindrutan. Spraya de bästa 12 inches av din insida vindruta med lösningsmedel och vatten blandning. Ta bort den utskurna filmen från utsidan av vindrutan och försiktigt överföra den till insidan av vindrutan.
6

Använd skrapan och fönsterfilmen applikations kort att driva ut eventuella luftbubblor mellan filmen och vindrutan. Använd hårtork för att värma fönsterfilm som du trycker luftbubblor. Ta bort alla lösningsmedel och luftbubblor mellan filmen och glaset.
7

Använd din rakkniv kniv för att göra exakta snitt på kanterna av fönsterfilm för slutlig montering.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84244.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.