Hur vill bifoga en Type R Lip

Type R är en bil beteckning som används av Honda Motor Company att hänvisa till högpresterande versioner av några av sina modeller. Under årens lopp har Integra och Civic Type R-modeller presenterade mer kraftfulla motorer, uppgraderade suspensioner och andra förbättringar. Subtilt modifierad kaross också oftast är en del av de uppgraderingar, vilket kan innefatta en liten spoiler som monteras under fronten på bilen. Utformningen av dessa spoilers varierar med modell av bilen som de är installerade på och installation förfaranden kommer att ha mindre skillnader. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Ordet jack
Jack står
Borrmaskin och borrar (tillval)
visa fler Instruktioner
1 < p> Parkera fordonet på en plan yta med tillräcklig belysning så att du kan se vad du gör under bilen.
2

Lyft fordonets front med en domkraft om det inte finns tillräckligt clearance för att komma den nedre kanten av den främre stötfångaren. Skjut domkraften under lämplig domkraftsfäste. Stötta bilen med pallbockar medan du arbetar. Arbeta aldrig under en bil som endast stöds av en domkraft.
3

Ta bort den befintliga spoiler om du har installerat. De flesta läppar kommer att hållas med ett par bultar som fäster den till den nedre kanten av stötfångaren. När bultarna tas bort, dra läppen bort av klipp som håller den på plats. Hoppa över detta steg om det inte finns någon befintlig spoiler.
4

Håll Type spoiler R läppen upp mot undersidan av stötfångaren för att se hålen i stötfångaren linje med hålen i spoilern . Om det behövs, noggrant borra hål i botten av stötfångaren med en elektrisk borr i samma storlek som monteringsbeslagen används för att montera spoilern.
5

Slide fjäderklämmor på hålen längs den undre kanten av stötfångaren som redan var där eller som borrades.
6

Dra tillbaka dubbelhäftande tejp på montering kanten av spoilern. Linje upp spoilern med den nedre kanten av stötfångaren. Montera alla bultar med en socket och ratchet eller en skiftnyckel. Tryck spoilern mot stötfångaren med händerna så de montagelim säkrar mot stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96673.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.