Hur man byter bromsarna i en Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan är en pålitlig, långvarig van passform för hela familjen. Utrustad med de senaste säkerhetsfunktioner och prisvärd styling, är Grand Caravan mycket populära. Medan Grand Caravan vanligtvis inte kräver mycket underhåll, vissa delar behöver bytas ut för att undvika fel. Byta bromsarna på en Dodge Caravan är enkel och kan utföras på några minuter. Saker du behöver
Hylsnyckel
Bil jack
Lug nut skiftnyckel
Tänger
Nya bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Sätt van i parken och jack förarsidan framhjulet upp med domkraft. Se till att hissa hjulet upp tillräckligt högt att däcket inte längre vidrör marken.
2

Använd tappmuttem skiftnyckel för att ta bort muttrarna från hjulet och skjut sedan hjulet av dubbarna . Använd hylsnyckel för att ta bort de två fästbultarna som håller bromsoket på styrningen strut.
3

Dra bromsok fritt från staget och sedan använda en tång för att dra bromsbeläggen från inuti bromsok (de hålls i en tvådelad hållarklämman, vilket måste frikopplas vid borttagning). Skjut nya bromsbelägg i bromsoket och tryck dem på plats.
4

Skjut bromsok tillbaka på ratten fjäderben och sedan montera bromsok med bultar och hylsnyckel. Skjut tillbaka hjulet på plats och montera den med klacken skiftnyckel. Sänk van ner från domkraften och sedan upprepa stegen på de övriga hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83126.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.