Hur göra din bil låter starkare

Det finns många sätt att ge din bil en djupare, elakare ljud, och de flesta av dem involverar modifiering av avgassystemet. Generellt, kommer att skapa mer luftflöde genom hela avgassystemet gör starkare fordonets ljud, men det kommer också att öka prestandan. Genom att installera någon eftermarknaden del prestanda avgassystem, kommer du att märka en omedelbar ökning av bil motorbuller. Någon av dessa åtgärder kommer att göra din bil starkare, så du behöver inte utföra varje steg. Saker du behöver
Kall
luftintag Cat-back avgassystem
Headers
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintaget. Kallare luft är tätare, vilket gör att din bil till "andas" mer luft. Insugningssystem är under huven på bilen vid sidan av motorn. Varje fordon och intag systemet är annorlunda, så konsultera bilens instruktionsbok.
2

Installera prestanda rubriker. Byta bilens grenrör lager avgaserna med prestanda rubriker är ett annat sätt att öka motorljud. Det rör på prestanda rubriker är bredare och utformad för mer luftflöde. Rubrikerna är oftast placerad på baksidan av motorn, eller mot föraren.
3

Installera en prestanda cat-back avgassystem, vilket många anser vara det bästa sättet att göra din bilen bullrigare. Dessa system har större rör och ofta är gjorda av metaller som ytterligare ökar luftflödet och skapa en djup, resonerande ljud vid körning. Katten-back avgassystem sträcker sig under bilen från avgasgrenröret till ljuddämparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95047.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.