Hur man installerar en turbo på en Honda

För att göra en bil snabbare kräver en öka hästkrafter. En turbo ökar väsentligt hästkrafter av ett fordon genom att tvinga mer luft in i förbränningskammaren. Detta leder till en mer brännbar blandning eller luft och bränsle, vilket orsakar en kraftig explosion i kammaren och skapar större hästkrafter och vridmoment. Det finns eftermarknaden turboaggregat tillgängliga för de flesta Honda motorer. Du kan installera en turbo på din Honda med några verktyg och basmotorprogram kunskap. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står
Wrench in
Oljetråg
Intercooler
Intercooler slangar och rör
Turbo headers
Turbo olja matarledning
Turbo oljereturledningen
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp Honda upp med en hydraulisk domkraft, placera sedan två pallbockar under främre jack punkter. Höj dessa pallbockar så högt som möjligt och sedan lätta bilen sakta ovanpå domkraften. Se till att du bekvämt kan passa under fordonet med utrymme att röra dina armar och armbågar.
2

Töm bilens olja genom att sätta en olje-samling pan under bilen och ta bort bulten på motorns motorolja panorera. Låt oljan rinna i 15 till 20 minuter och sedan sätta bulten tillbaka i oljetråget och dra åt den.
3

Ta bort den främre stötfångarhöljet från din Honda genom unbolting bultarna att säkra den under huven, runt framhjulen och på undersidan av stötfångaren. Håll koll på var skruvarna passar för att göra det enklare att sätta tillbaka stötfångaren till bilen.
4

Installera intercooler eller "laddning luft" svalare bakom där det främre stötfångarhöljet var. Bolt denna på plats på toppen av stål stötfångarbalken på framsidan av fordonet.
5

Avlägsna avgaserna header från avgasgrenröret nära framsidan av motorn. Bolt turboaggregatet till turbo rubriker. Bolt turboaggregatet headers, med turbo bifogad, till grenröret. Släng dina gamla avgassystem rubriker.
6

Skapa en kran i oljefiltret linjen och anslut ledningen oljetillförseln från turbon. Anslut turboladdare oljereturen till oljetråget.
7

Installera rör och slangar på båda sidor av intercoolern. Anslut uppsättning av dessa rör och slangar som är närmast det till tryckluft utloppet på turbon.
8

Avlägsna Hondas gamla intag systemet inklusive filter, filter box och rör som matar den in i insugningsröret. Anslut de andra intercooler slangar och rör till motorns luftintag systemet.
9

Lägg motorolja tillbaka till motorn, med hänvisning till dina fordon specifikationer för typ av olja och mängden. Sätt tillbaka stötfångaren genom att följa mönstret du använde för att ta bort det i omvänd ordning. Jack upp bilen med domkraft och ta bort domkraften. Släpp bilen ner långsamt och starta upp det, tomgångskörning i fem minuter innan du ger det någon gas. Kontrollera efter läckor under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84164.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.