Hur Turbocharge en MR2

En turbo kan dynamiskt öka din MR2 hästkrafter. Turboaggregat arbete genom att tvinga mer luft i förbränningskammaren hos en motor, vilket gör att luft /bränsleblandningen att vara mer brännbart. Detta i sin tur, ökar den hastighet med vilken kolvarna eld, vilket leder till mer effekt och högre hästkrafter. Eftersom MR2 motorn har en fabrik turbo alternativ, är motorns turbo-klar och du kan enkelt skruva på en MR2 turbo till din icke-turbo bil. Saker du behöver
Turbo
Turbo oljerör
Wrench in
Turbo grenrör
Turbo vistelse fäste
Downpipe
Turbo vattenledning
platt skruvmejsel
Justerbara slangklämmor
Visa fler instruktioner
1

Anslut turbo oljerör till turbo och skruva ihop delarna. Öppna motorrummet på din MR2. Unbolt avgasgrenröret från framsidan av motorn över och från katalysatorn nedan, ta bort syresensorn. Ta bort den gamla grenröret.
2

Bolt turboaggregatet till turbo avgasgrenrör. Byt ut den gamla grenröret med den nya turbo avgasgrenrör montering, bultning till motorn med samma bultar som du tog bort från den gamla grenröret. Addera 3

Montera fästet turbo vistelsen på enheten, se raderna vistelse fästet med hålet på motorblocket. Sätt en bult genom fästet, säkra den till turboaggregatet, och en andra bult att fästa slangen på motorblocket.
4

Montera fallröret till den bakre änden av turbon, säkra den på plats med två skruvar i motorenheten och fyra bultar i nedre fästet. Montera bulten turbo olja under turboaggregatet, och se till att installera de två brickor som behövs - en på toppen av bulten och den andra under den. Anslut stupröret till den katalytiska omvandlaren och skruva den på plats. Installera syresensorn.
5

Anslut filtret fordonet luft till turbon. Montera turbo vattenledning med två skruvar in i turbon. Fäst de två vattenslangar till de två uttag på vattenledningen med justerbara slangklämmor. Dra åt klämmorna med en platt skruvmejsel. Anslut luftslangen till turbon ställdonet med en justerbar klämma. Dra åt klämman med en platt skruvmejsel.
6

Sänk bilen och starta motorn. Låt den gå på tomgång i fem minuter innan du rev ​​upp det. Kontrollera att inga avgaser läckor genom att lyssna på motorljudet - det ska nynna tyst. Kontrollera att inga oljeläckage genom att leta efter droppande olja eller pölar av olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84162.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.