Hur man gör Pod hål i My Custom Glasfiber Dash

Cutting en pod hål i din egen glasfiber streck kan verka som ett skrämmande. Glasfiber är benägna att flisning och sprickbildning, men om det görs på rätt sätt, kan du klippa en pod hål för en mätare utan flagning eller sprickbildning målgång. Du kommer att behöva flera specialiserade verktyg, men de flesta av dem är vanligt förekommande i ett välutrustat garage. Du kan ta det här jobbet till en kvalificerad auto body shop, men vad är det roliga med att installera en anpassad glasfiber streck och inte göra något av det skräddarsy på egen hand? Saker du behöver
Grön fordonsindustrin Level tejp
(manuell eller laser) katalog Måttband sälja Grease penna
Pod mätare
håltagare
navare
Skruvdragare
roterande verktyg (tillval) katalog slippapper för roterande verktyg (tillval) katalog Rund fil (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Täck området glasfiber streck som du vill installera pod mätare in med låg klibbighet grön fordonsindustrin tejp. Tape låter dig markera på instrumentbrädan med en fett penna och hjälper till att minimera flisning under styckningen.
2

Hitta en horisontell linje över instrumentbrädan med en nivå. När du har en nivå som överensstämmer med instrumentpanelen, rits linjen med ett fett penna. Du vill göra detta även om du bara installera en mätare. Om den första mätaren är avstängd centrum, kommer alla framtida mätare även utanför centrum.
3

Markera mitten placering hos varje mätare med ett måttband. Placera varje mätare på samma avstånd från varandra. Kom ihåg att ta hänsyn till mätaren bezel vid fastställandet avstånd. En generell regel är att ha mellan 1/2 till 1 tum avståndet mellan varje mätare. Markera mitten platser med ett fett penna där de korsar den horisontella linjen.
4

Installera en navare som matchar ytterdiameter din mätare till en skruvdragare. Ställ skruvdragare på den långsammaste inställningen möjligt.
5

Tryck mitt spets Forstner bit in i korsningen på den horisontella linjen och långsamt borra upp hålet. Låt lite att göra jobbet. Tryck inte alltför hårt på skruvdragare. Den navare kommer långsamt att borra genom glasfiber streck.
6

Grada den inre kanten av hålet med ett roterande verktyg med en slipskivan på den. En rundfil fungerar även för gradning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84122.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.