Lägga till Keyless Entry till Bil

Lägga keyless inresa till din bil är en eftermarknad tillägg som kommer att göra livet enklare . Keyless inträde ger dig möjlighet att låsa upp din bil dörrar vid en knapptryckning i stället för att fumla runt med dina nycklar . Funktionen är speciellt trevligt när dina händer är fulla eller du är fångad i regnet . Du kan lägga till keyless inresa i några få steg . Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningen och slå på bilen från " Off " till " On " 8 gånger i 10 sekunder , slutar med bilen på . När detta är gjort på rätt sätt , informerar bilen du genom att låsa och låsa upp bildörrarna på egen hand . Detta indikerar också att bilen har gått programmeringsläge .
2

Tryck på valfri knapp på keyless inresa fjärrkontrollen för att länka fjärrkontrollen med bilen . Bilen är bara i programmeringsläge i 20 sekunder , under vilken du måste trycka på knappen . När knappen på fjärrkontrollen har tryckts , kommer dörrarna låsa och låsa upp . Bilen stannar i programmeringsläge för ytterligare 20 sekunder , under vilken du kan programmera en annan fjärrkontroll genom att trycka på valfri knapp .
3

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "Av" för att avsluta programmeringsläget . Detta betecknas med dörrarna låsning och upplåsning en sista gång .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84632.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.