Hur man fixar ett avgassystem Drone

Avgassystem drone är i första hand resultatet av ljudvågor färdas genom luften och vibrationer som överförs via ett fordons ram, kropp och komponenter. Avgas drone vibrationer kan också vara ett resultat av ljudfrekvens inriktning mellan motor och avgassystem. Då frekvenserna inriktade, är resultatet en tryckvåg mellan motorn och avgassystemet. Ljudvågor, överförs ljud och ljudfrekvens måste kontrolleras att tysta avgaserna. Avgassystem modifieringar och tillämpningen av ljudkontroll material kommer att minska avgaserna drönare i bilen. Saker du behöver
resonated tips
ljuddämpare vikter
Stål
blyvikter
ring klämmor
Hood liner CLD Flighter kakel
Sound-blockerande Mats
Seam tejp
Visa fler instruktioner
avgassystem Ändringar
1

Installera en resonans slutrör på avgasröret. Resonans tips är fodrade med material som dämpar ljudvågor. När avgasen passerar genom spetsen resonerat, dämpar fodret ljudet som produceras av avgassystemet med så mycket som 10 decibel.
2

Byt ut ljuddämparen. Ljuddämpare utformning och storlek påverkar direkt den ljudprofil av avgassystemet. Välj en ljuddämpare med flera kammare för att dämpa ljudvågor. Flera kammare konstruktioner orsakar kollisioner ljudvågen, som minskar den totala volymen av avgassystemet. Ändring av ljuddämparen designen kommer också förändra ljudet frekvensen av avgassystemet, potentiellt eliminera resonans pulser i kabinen på fordonet.
3

Förläng avgasröret med 3 till 4 meter. Exhaust drönare inte relaterad till volymen av ljudet är ett resultat av den ljudfrekvens av avgassystemet. Förläng rören för att ändra frekvensen hos ljudet. När ljudfrekvenser av avgassystemet och motorn match, kan en drönare förekomma. Ändring av frekvensen av avgaserna kommer att minska eller eliminera avgaser drone.
4 vikter

Clamp till avgasrören. Avgas drone kan dämpas genom att öka densiteten hos materialet genom vilken vibration måste färdas. Clamp massivt stål eller leda till avgasröret både före och efter ljuddämparen. Använd ring för att fästa vikt vid avgasrören.
Sound Blockering
5

Installera en ljuddämpande huv liner i motorrummet. Exhaust ljud som skapas på motor och avgasgrenrör genljuder i kabinen på fordonet. Hood liners dämpa ljudet.
6

Installera vibrationsdämpande mattor på ren metall i bilens interiör. Constrained lager dämpande plattor, så kallade CLD kakel, kommer att minska vibrationer av metallen. Den drone hos ett avgassystem förstärks av vibrerande plåt. Dämpad metall kommer inte att överföra så mycket av de vibrationer i kabinen. Ansök CLD plattor till cirka 25 procent av metallytor för att säkerställa tillräcklig vibrationskontroll.
7

Installera ljud-blockerande mattor på insidan av kabinen. Ta det inre sittplatser, klädsel och trimma. Täcka praktiskt taget alla ytor i interiören med ljud-blockerande mattor. Anslut mattorna med söm tejp för att minska ljudet läckage. Installera om trim, klädsel och sittplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96549.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.