Hur man målar Interior Car Trim

Måla bil trim är en enkel automatisk uppgradering för alla auto entusiast. Det förbättrar utseendet på trim och lägger kontrast mot klädseln. Denna uppgradering sker med enkla verktyg efter en lätt-till-förstår processen. Om trim är smutsig eller bara en obehaglig färg, är en snabb lack allt du behöver för att liva upp det. Material kostar också under $ 40. Saker du behöver
ren trasa
Avfettaren
Dry Sandpapper handduk Indonesia, 200 grit
Surface primer
Sprayfärg
Klarlack (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna beklädningsdetalj från bilen genom att dra den rakt upp och stänga av interiören. Trim bitar inte kräver speciella verktyg för att ta bort, de är helt enkelt hålls på plats av plastclips och avtagbar för hand.
2

Rengör beklädningsdetalj med ett avfettningsmedel och ren trasa för att avlägsna fett och smuts. Torka sedan beklädningsdetalj torrt med en ren handduk för att avlägsna degreaser rester.
3

Slipa försiktigt på beklädningsdetalj för hand med 200-grit sandpapper bara att putsa utsidan . Detta hjälper färgen ska fästa bättre.
4

Spraya på ett lager yta grundfärg. Täck hela beklädningsdetalj med primer och låt det torka i flera timmar eller som rekommenderas på färgen etiketten. Ytan av primern
5

Slipa lätt efter att det har torkat med 200-grit sandpapper för att slå ner färgen konsistens. Om du vill att den sista pusselbiten för att ha en strukturerad yta, hoppa över detta steg helt.
6

Spraya på sista lager färg. Flytta sprayen kan på ett konsekvent rörelse fram och tillbaka över den beklädningsdetalj tills det är helt täckt. Oroa dig inte om att måla undersidan sidan av trim, eftersom det inte kommer att vara synlig. Låt beklädningsdetalj torka i åtta timmar (eller vad som anges på sprayburk).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84055.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.