Hur man installerar en mätare Car Vacuum

Vi vill alla uppnå den bästa bränsleekonomin möjligt med våra fordon. Ett problem för förarna är att inte veta när vi kör våra bilar på det mest ekonomiska sättet. Lösningen, i många fall, är lika enkelt som att installera en vakuummätare i fordonet. Vakuummetrar visar när motorn arbetar på det mest effektiva sättet. Föraren kan justera växeln och trottelpositionen att ge den bästa bränsleekonomin genom att övervaka motorns vakuum. Mekaniska vakuummetrar är en enkel installation för de flesta nybörjare mekanik. Saker du behöver
vakuummätare kit
rakblad kniv slipsar
Zip
Kardborrebuntband band
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en hård plan yta. Dra åt parkeringsbromsen och öppna huven. Placera huven prop på plats.
2

Identifiera ett vakuum linje på bilens motor. Vakuum linjer är vanligtvis små, mjuka svarta gummislangar. De är belägna på bilens insugningsrör. När ett vakuum linje identifieras, halvera det med ett rakblad kniv och sätt in plasten "T" från mätaren satsen.
3

Montera slangen vakuummätaren. Sätt slangen från mätaren kit till den fria änden av plastpegen som du har installerat i fordonets vakuum linje. Kör den här nya slangen från "T" koppling till brandväggen av fordonet och se till att dra den bort från rörliga delar och använd buntband för att fästa det. Kör den nya slangen genom en tillgång hål i bilens brandväggen och in i kupén.
4

Montera mätaren. Hitta en plats där den nya vakuummätaren kommer att passa utan att störa någon av bilens utrustning och är i förarens ögon. Placera en remsa av krok och ögla tejp på flänsen hos mätaren s monteringsfästet och en annan remsa på fordonets streck. Sätt i vakuum slangen i den bakre delen av mätaren enligt tillverkarens anvisningar på förpackningen. När slangen är ansluten, tryck mätaren mot kardborre band på instrumentbrädan.
5

Starta motorn. Kontrollera mätaren för rörelse för att säkerställa att den fungerar. Ta staven hood prop och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83597.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.