Hur Jämför Cold Brands luftintag

Det enklaste sättet att öka hästkrafter i bilen är att öka hastigheten att luft kommer in eller går ut ur motorn. Ett sätt att göra detta är att köpa en kall-luft intag (CAI), som är utformad för att ta in mer luft i motorn, samt ta in kallare luft från utsidan av motorrummet. Det finns massor av olika märken av Cais ute, så vara metodisk och systematisk, och du kommer att kunna plocka ut en bra CAI på nolltid. Saker du behöver
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

Använd pennan och ett papper för att bilda ett diagram. På den vänstra sidan av diagrammet, har rader utses för varje märke av CAI som du tittar på. För varje kolumn, bygga headers med dessa titlar: Prissättning, Funktioner och Hästkrafter
2

Kolla priserna på de olika modellerna för din bil, och notera dem på sjökortet. Typiskt, som av 2009, de dyraste CAI kit går för runt $ 300, med kit ens doppa i mitten av intervallet $ 100, beroende på märke och modell av fordon. Om du har hittat ett intag runt $ 200 pris punkt, då det handlar om det sweet spot.
3

Skriv de funktioner som varje CAI har i diagrammet. Vissa har rör krom intag, andra har plast. Vissa har tvättbara luftfilter, och vissa har filter som aldrig behöver rengöras eller oljas. Om du letar efter ett intag som bara ser bra ut och inte ge dig massor av prestanda, får en kromad modell vara bäst för dig, eftersom krom behåller värmen mer än andra material. Om du inte vill ha en show-kvalitet intag, då plasten modellen kan bli bättre.
4

Skriv ner hästkrafter nummer för varje märke av CAI på sjökortet. Varje CAI tillverkaren listar hästkrafter siffror för deras intag på sina webbplatser, och om de inte gör det, då vinsterna är minimala. Om hästkrafter vinster är viktigt för dig, och sedan leta efter den modell som har de högsta siffrorna. Om inte, så du kan titta på andra funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83481.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.