Felsökning Remote Keyless Entry av en 1995 Dodge Caravan

De 1995 Dodge Caravan är en av de många Dodge fordon utrustade med ett nyckellöst system för inresa. Denna funktion låter dig fjärråtkomst till bilens lås, startmotor, bål och överfallslarm från så långt som ett par hundra meter bort. Du kan felsöka, återställa och programmera fjärrkontroller för ditt system bör de förlorar signalen på bara några minuter från din bil utan tidigare erfarenhet. Instruktioner
1

Bestäm om du behöver byta ut batteriet först om det är frågan. Använd en kniv eller rakblad för att öppna fjärrkontrollen och helt enkelt dra ut det gamla batteriet och ställa in en ny i dess ställe. Snäpp ihop de två sidorna av fjärrkontrollen när du har bytt ut batteriet.
2

Ange din bil med din Keyless fjärrkontroll och tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen fem gånger i snabb följd, vänta två sekunder mellan varje tryckning. Detta kommer att återställa din fjärrkontroll och gör att du kan programmera om den.
3

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till läge "RUN". Vänta på vagnens klockspel sluta innan du fortsätter.
4

Tryck och håll "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen i fyra sekunder, tryck och håll "Panik"-knappen på fjärrkontrollen i en sekund samtidigt som man fortsätter att hålla "Lås upp"-knappen.
5

Släpp båda knapparna samtidigt och vänta på en fals för att indikera att felsökningen var framgångsrik.
6

Tryck och släpp "Lås" och "låsa" knapparna på fjärrkontrollen, tryck sedan på och släpp bara "Lås upp"-knappen. En signal kommer åter att ljuda för att indikera att omdirigeringen var lyckad.
7

Förvandla din nyckel i tändningslåset tillbaka till "Off" och ta bort den från tändningen för att avsluta felsökningen sekvensen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84037.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.