Hur att förbättra hanteringen av en Yaris

Toyota Yaris har funnits på den amerikanska marknaden sedan 2007. Kompakt och ekonomisk, erbjuder Yaris låg kostnad bilismen och utmärkt tillförlitlighet. Lika tillförlitlig som den Yaris är, kanske vissa förare vill göra prestandaförbättringar för att ytterligare förbättra sin körupplevelse. Ett område som har utrymme för förbättringar är hanteringen. Saker du behöver
Suspension sänka kit
Stötdämpare
prestanda däck
stabiliseringsstänger
Visa fler instruktioner
1

sänka fjädringen. Suspensionen är grundläggande för hanteringen av en Yaris eftersom det avgör hur chassit reagerar på vägen. Sänkning av fjädring ger bilen en lägre tyngdpunkt, vilket i sin tur gör hanteringen mer lyhörd. Sänkning upphävandet också minskar motståndet under bilen eftersom det finns mindre utrymme mellan bilen och marken. Minskningen i friktion kommer att resultera i förbättrad hantering.
2

Byt dina stötdämpare. Med lyhörd och sportiga köregenskaper är allt gott och väl, men du behöver bra absorbenter kvalitet chock att säkerställa förbättrad komfort också. Slitna stötdämpare är skadliga för Yaris 'hantering och åkkomfort.
3

Installera bredare hjul. Bredare hjul ger Yaris en stor kontaktyta med marken. Detta kommer att resultera i bättre grepp och hantering.
4

Installera prestanda eller hög däck kvalitet. En hög kvalitet däck kommer att erbjuda bättre grepp som kommer att förbättra hanteringen. Billiga däck kommer att ångra alla tillbehör du gör eftersom de inte ger den högsta nivån av greppet.
5

Installera krängningshämmare. Den Yaris är en lätt bil och är svår att hantera vid höga hastigheter jämfört med större fordon. Stegfötter arbetar genom att skifta vikten av fordonet i motsatt riktning till den riktning den roterar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96156.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.