Så här ändrar en Suzuki Hayabusa 1300

Suzuki GSX-1300R Hayabusa är en av världens snabbaste och mest kraftfulla motorcyklar. Den 1300cc motor sprutas bränslet och styrs av en central dator. Bränsle och luft blandningar är inställda på fabriken för att ge hög prestanda samtidigt som de uppfyller ett brett spektrum av utsläppskrav. En populär uppgradering till Hayabusa är installationen av en Power Commander modul. Den PCIII enheten är den senaste modellen av Power Commander och kan installeras på några minuter. Det kan förbättra körsträcka, hästkrafter, gasrespons eller ändra hästkrafter och kurvor vridmoment. Saker du behöver
5mm insexnyckel
Brake Cleaner Review Shop rag
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den bakre kåpan med tändningsnyckeln. Använd 5 mm insexnyckel för att ta bort de två skruvarna som håller fast sitsen på ramen. När skruvarna är ute, lyft upp på baksidan och ta ur sätet.
2

Avlägsna prop bränslestavar tank prop bakifrån lagringsutrymmet. Lyft baksidan av bränsletanken och stödja den med prop stången.
3

Koppla bränsleinjektorn kontakten kabelnät. Detta är en vit kontakt som har ledningarna från bränslefördelningsröret och ansluter till den huvudsakliga kabelnätet.
4

Hitta en plats i det bakre förvaringsutrymmet för att montera enheten Power Commander. Rengör fläcken med broms renare och en trasa. Montera enheten Power Commander till platsen med hjälp av kardborreband medföljer Power Commander.
5

Route Power Commander s ledningar längs ramskenorna mot framsidan av cykeln. Ledningarna från Power Commander har två kontakter. Anslut varje kontakt från Power Commander till den vita kontakten du unplugged i steg 3. Kontakterna kommer bara plugga in i varandra på ett sätt.
6

Sänk bränsletanken och installera sätet. Starta motorn och följa de förfaranden för programmering av Power Commander enligt instruktionerna i bruksanvisningen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86524.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.