Hur man gör en Angel Eyes Strålkastare

Först introducerades på BMW: s 5 och 7-serien lyxbilar, ögon ängel, eller halo, har strålkastare kört bil-och mc-entusiaster helt galen i sin strävan efter en unik åktur. Idag har många eftermarknaden strålkastare tagits fram för att replikera effekten ängel öga för andra märken av bilar och lastbilar. Medan dessa strålkastare är ofta välgjorda, de kan vara ganska dyra. För DIYer dock kan lysa upp natten göras på billigt med lite uppfinningsrikedom. Saker du behöver
Ugn
3.6V LED (20mA) x 2 per ringen Angel eye
motstånd, 420 ohm (en per LED-lampa) katalog Lödkolv och lödtenn
Wire, 16 spårvidd) katalog Klar akryl spö (för persienner) katalog Glasburk eller kan
Dremel eller liknande roterande verktyg
kapskiva
6mm borr
Electric drill
Clear silikon lim
kabelanslutningar, självgängande (tillval)
Visa fler instruktioner
Headlight Förberedelser
1

ta bort strålkastaren församlingar från bilen och ta ut strålkastaren Bubs och ledningar sele.
2

Värm och till 275 grader och placera strålkastare församlingar i ugnen i 10 minuter. Ta bort strålkastaren församlingar och separera objektivet från huset genom att försiktigt dra isär den. Addera 3

Mät och notera diameter strålkastarhuset.

LED Assembly
4

Löd ett motstånd på den positiva (längre) benet på lysdioden.
5

Löd ledningar på båda benen av LED-lampa.

6

Täck benen med svart elektrisk tejp för att förhindra benen från jordning på varandra. Addera Ängel ögonring Konstruktion
7

Bestäm längd akryl spö behövs för att bilda en ring genom att multiplicera strålkastarens diameter av 3,14. Till exempel: en 4 tums strålkastare skulle behöva 12.5 inches av akryl staven (4 x 3,14 = 12,5)
8

Skär akryl staven till önskad längd med en kapskiva fäst till en Dremel eller liknande roterande verktyg. Sedan skär grunt linjer i toppen av ringen, avståndet dessa skåror ca 3mm isär ner längden på staven. Dessa urtag kommer att fånga ljuset av LED, brytande det utåt där det kommer att vara synlig.
9

Värm en ugn till 275 grader och placera stången, skårade sidan uppåt, in i ugnen i 5 till 10 minuter. Demontera tappen så snart den börjar mjukna. Värm ett spö åt gången.
10

Välj en glasburk eller kan som har samma diameter som din strålkastare och placera den på ett hårt, värme-toleranta yta. Placera burken mot staven och böj staven runt burken, överlappande ändarna. Se till att en av de platta sidorna av staven är mot ytan, eller vänd nedåt. Skär den överlappande delen av med Dremel efter staven har svalnat.
11

Borra ett 6mm brett hål i ändarna på ringen, stannar vid ett djup av 5mm. Sätt en LED montering i varje hål och fäst med svart eltejp, startar direkt över glödlampan. Addera Final Assembly
12

Välj ett område i pannlampan för angel eyes ledningar för att gå att ansluta till bilens elsystem. Borra ett litet hål i aggregatet om det behövs.
13

Route ängeln ögats ledningar genom strålkastaren och säkra ringen ängeln ögat till din strålkastarhuset med klar silikon lim. Låt 5 till 10 minuter för limmet att härda.
14

Täta Strålkastarglas och bostäder med tydliga silikon lim och låt härda innan du installerar om glödlampan (er) och kabelnät.

15

Splice lysdioderna ledningar till bilens parkeringsljus med självgängande trådanslutningsdon eller genom lödning.
16

ominstallera strålkastare församlingar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83489.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.