Hur Lace en Wheel Dirt Bike

ekrade motorcykel hjul är en stapelvara i klassiska smuts cyklar. De scrambler-stil hjul besitter en viss klass och estetik som legering och kolfiber som inte gör det, och är en lätt, billigt alternativ till dyra, ömtåliga hjul. Ge din smuts cykeln en touch av lågprisflyg klass genom att bygga din egen ekerhjul. Saker du behöver
Basic skiftnyckel satt
Spokes
Hjulnav
Fälg
Dirt bike däck
Spoke skiftnyckel
Visa fler instruktioner

1

Infoga en eker i ett hål på drivsidan av navet från utsidan. Den talade änden ska vara synliga på utsidan av navflänsen.
2

in en eker i ett hål ett utrymme bort från den första. Det bör finnas ett tomt hål mellan varje eker. Dessa ekrar kallas "ledande ekrar." Upprepa denna process på den icke drivande sidan av navet.
3

Infoga en eker i varje tomma hålet på navet, denna gång från insidan. Den eker ände skall inte vara synlig från utsidan av navflänsen. Dessa ekrar kallas "avslutande ekrar."
4

Anslut en av drive-sidan leder ekrar till en drive-sida leder fälg hål med en eker bröstvårta. Trä en eker nippel på detta talade tills talade threading är inte längre synlig. Sätt den icke-drive-sida leder talade på den andra navflänsen i nästa ledande kanten hål och gänga en eker nippel på den. Vartannat rim hål bör nu ha en ledande talade fäst vid den.
5

Anslut en släpande talade från drivsidan av navet till rätt bakre kanten hål med en eker bröstvårta. Dra åt eker nippeln tills den eker threading är inte längre synlig. Anslut den icke drivande sidan släpande talade på den andra navflänsen till nästa bakre kanten hål och gänga en eker nippel på den. När du är klar, talade varje släpande bör anslutas till ett bakre hål på fälgen, och varje fälg hål bör vara ansluten till nav fläns med en eker.
6

Installera ett däck på hjulet och luft upp till det rekommenderade trycket på däcksidan. Anslut hjulet till motorcykelns gaffel eller svängarm. Sätt en zip-slips runt varje arm av svängarmen eller gaffel nivå med kanten på hjulet. Skär zip-band till jämna längder.
7

Titta på zip-banden i förhållande till kanten av hjulet när du snurrar hjulet sakta runt axeln. Vid varje punkt där fälgen gnids mot en zip-slips och inte den andra, dra åt talade mittemot gnugga tills kanten är även mellan dem.
8

Ta dirt bike och det nya hjulet för en kort provtur. Var noga med att märka någon ojämnhet eller vingla i hjulet. Kontrollera att hjulspåren rakt på jämnt underlag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83788.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.