Hur man använder radioreglagen på en 2002 Road Glide

Om du älskar att rida ner den öppna vägen , kan en radio som spelar dina favoritlåtar bara göra det bättre . Harley - Davidson Road Glide är ett storskaligt motorcykel från den berömda amerikanska företaget som har en två - sits ride och inbyggt radiosystem . Som en säkerhetsåtgärd tillåter 2002 Road Glide du justera radioinställningarna med vänstra handen bar - så att du aldrig behöver ta bort händerna från kontrollerna . Instruktioner
1

Titta under de vänstra kontrollerna innan du börjar använda motorcykeln . Du vill bekanta sig med de kontroller före körning av fordonet , annars riskerar du en olycka när du kör Harley och försöker se över kontrollerna
2

Skjut den lilla omkopplaren som ändrar radion . till AM och FM . Växeln är märkt " AM " i det nedre läget och " FM " i det övre läget .
3

Tryck på knappen volymkontroll . Detta påstår " Volym " i mitten och har en " + " och " - " symbol . Tryck på plustecknet för att öka volymen på radion och på minusknappen för att minska volymen .
4

Tryck på den högra knappen tuner förskott på vänstra handtaget för att avancera radiostationen . Fortsätt att trycka på knappen tills du hittar en radiostation . Tryck på den vänstra knappen för att flytta ner ratten för radiosignalen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96450.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.