Hur Wire en Xenon HID

Kabeldragning en Xenon HID ljus är bara lite mer engagerade än ledningar de vanliga halogenlampor som används i de flesta fordon till strålkastare. Xenon HID lampor använder en ballast som ger den elektriska ström för att tända lampan, och spara el genom att driva HID lampor på en lägre strömförbrukning takt. Ibland ledningar för HID lampor innehåller ett relä fast mellan ballast och bilens strömkälla. Saker du behöver
HID strålkastare kit
stjärnskruvmejsel
dubbelhäftande tejp
buntband
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din HID satsen. Det bör finnas två reaktorer, två HID glödlampor, kanske två reläer och anslutningsledningar med kablage.
2

Ta bort de befintliga glödlampor. De skruva med en moturs 1/8 till 1/4 varv. Sätt i HID lampor i deras ställe.
3

Vrid HID lampa från basen medurs för att låsa den på plats. Anslut kabeln som går till glödlampan bas, och anslut den andra änden av kabeln i rätt plus på varje ballast. Kom ihåg att det finns två reaktorer, en för varje glödlampan.
4

Säkra driftdon med dubbelhäftande tejp (ingår i HID kit) så nära varje strålkastare som möjligt och borta från värmekällor i motorrummet. Du kan också gruppera med andra kablar med buntband.
5

Fäst anslutningarna till de positiva och negativa hopskruvningsjobbet på batteripolerna. Den negativa /jordkabel för sele /kabel kommer fästa spännskruven den negativa batteripolen, den positiva /varm tråd går på åtdragningsskruven den positiva batteripolen
6

Bifoga en. relä mellan fordonets batteri och varje förkopplingsdon om reläet medföljer. Reläet drar ström från batteriet för att förse den svallvåg som antänder HID lampor. Reläet reglerar kraftflödet till en lägre spänning för att bibehålla jämn belysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84801.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.