Hur Test Trailer Lights

Trailer lampor används för att signalera till andra förare att du stannar, eftersom dina bromsljus är inte synliga. De fäster på dina sladdar bromsljuset och slå på när du trycker på bromsen. De är en mycket viktig funktion att ha på en trailer eftersom vissa förare har problem med att bedöma avstånd på en släpvagn framför dem på grund av sin låga bakdelen. Så, när du ansluter en släpvagn, är det viktigt att testa släpets lampor. Instruktioner
1

Bifoga din släpvagn ljus till dina bromsljus som din trailer installationsmanual.
2

Trampa dina bromspedaler och ha någon stå bakom vagnen och signalen dig när de kommer på. Om de kommer på, lamporna är fina. Om inte, gå till steg 3.
3

bort släpet sele ljus anslutning från bromsljus kontakten som sitter på din dragkrok. Tryck på fliken som håller dem på plats och helt enkelt dra anslutningen trailer ljus ut.
4

Anslut en spänningsprovare till bromsljuset kontakten. Fäst den positiva ledningen av spänningen kontakten till bromsljuset kontaktstift och jordledningen till skumt. Med bilen påslagen och bromsarna deprimerad, läs utspänningen på mätaren. Om det står ca 12 volt, bromsvajrarna är fina. Om inte, finns det ett problem med din broms ledningar.
5

Återanslut släpets lampor för bromsljuset kontakten. Ta sedan bort locket trailer ljus och glödlampa. Anslut pluskabeln voltmeter till släpet lampsockeln och marken till någon metallbit på släpet igen, med bilen påslagen och bromsljusen deprimerad, läs utgången på voltmätaren. Om den registrerar 12 volt eller mer, är kopplingen bra. Problemet ligger med glödlampor trailer ljus. Ersätt dem med nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83165.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.