Hur gör jag Wire en trailer på en 2001 Subaru Outback?

En Subaru ägare kan koppla en släpvagn till en Outback relativt lätt. På så sätt kan du öka dragkapacitet på Outback. Men, måste du koppla släpvagnen lämpligt för att bromsar och bromsljus att fungera korrekt. Du kan använda en kabeldragning plug-in utrustade på 2001 Outback att fästa en adapter kit för Outback till bilen. Med hjälp av en enkel sats, kan du fästa trådarna till den inbyggda kontakten och släpet med relativ lätthet. Saker du behöver
släpvagnskablage Kniv kit
eller sax
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bogsering plug-in i verktyget väl. Detta kommer att vara en 8-polig utlopp i verktyget väl på sidan av stammen. Normalt är på förarsidan, men kan vara på passagerarsidan i vissa modeller.
2

Anslut ledningsnätet till bogsering plug-in. Se till att anslutningen är hållbar. Anslut ledningsnätet till en trailer adapter.
3

Hitta en ut-ur vägen plats för släpet adaptern, såsom insidan av reservdäcket facket och säkra släpvagnen sele adapter till den valda platsen. Du kan bifoga detta stycke genom att ta bort den dubbelsidiga tejpen från bak och hålla den till den valda platsen.
4

Tuck eventuellt överskott tråd ur vägen. Skär ett litet hål för tråden för att komma ut ur stammen facket.
5

Kör kabeln från adaptern till den bakre delen av bilen. Du kan nu koppla in den direkt till släpet kontakten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85848.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.