Nivå Lift Tundra Installationsinstruktioner

Toyota Tundra är en riktigt vass lastbil med kraftiga linjer och en bra profil. Dess kropp styling är så populärt, kan nyanser av det ses i tävlingens modellserier. Medan Tundra ägare älskar sin styling, vissa vill ha den sänkt framvagn och den kapade bakre änden ser planat ut. Vissa vill att deras lastbilar planade ut bara för utseende, medan andra behöver mer utrymme för att installera upp till 33-tums hjul. Utjämning kan bli riktigt dyrt, eller så kan du göra det med en utjämning kit för mycket mindre pengar och tid utan att skära eller jävlas med farliga fjädrar. Saker du behöver
Auto lift
Leveling Vridmoment kit
skiftnycklar
12 mm skiftnyckel och uttag
14 mm hylsa
19 mm hylsa
Visa fler instruktioner

1

Mät fabriken höjd fronten innan du installerar kit nivå hissen. Använd ett måttband för att mäta från botten av hjulet, inte däcket mot hjulfälgen väl direkt ovanför toppen av däcket. Spela denna mätning. Sikta på högst två inches skillnad med nivån installationen.
2

Lyft lastbil på en standard, fyra stift butik hiss så däcken och hjulen är från golvet. Använd inte en drive-på anpassning rack. Hjulen måste avbrytas. Ta bort skidplate (er), med en 12 mm skiftnyckel och uttag.
3

Ta bort den främre föraren hjulet. Använd en 24 mm hylsa för att lossa på förarsidan, lägre-kontroll bultar arm, men inte ta bort dem helt. Låt anpassningen kammar i stället. Ta ut krängningshämmaren bultänden länken på nedre länkarm med en 19 mm hylsa.
4 Hylsnycklar kommer att hantera de flesta av bulten flyttningar.

Ta det nedre staget montera skruv och mutter ur den undre länkarm med en 22 mm hylsa. Lossa, men ta inte helt ute, alla fyra övre strut montera muttrar, med en 14 mm hylsa. Ta ut de 22 mm bultar som går spindeln och nedre kulleden. Håll utkik efter den lägre länkarm att komma ner, när du tar ut den nedre kulleden bultar.
5

Håll fjäderben med ena handen samtidigt som du tar bort de fyra övre fjäderben montering nötter med en 14 mm hylsa. Ease staget ut försiktigt, och inte skadar axeln boot om din är en 4-wheel drive. Sätt i strut förlängning och vridmoment per din manualens fabrikens specifikationer. Sätt tillbaka staget med hjälp av de nya muttrarna som medföljer satsen.
6

Använd en domkraft för att lyfta den nedre länkarm. Nu, underlätta gungning länkfältet ände och nedre strut montera tillbaka till sina platser. Sätt det nedre staget montera bult och mutter, är noga med att vridmomentet till spec. Passa in monteringshålen för ändlänken bulten (du kan behöva en hammare och bända bar), infoga och vridmoment det per fabrik spec
7

Montera de nedre kulleder, bakre först, och vridmomentet till. spec. Dra åt de fyra övre fjäderben bultar och vridmoment till fabriken spec. Sätt tillbaka hjulet på, och upprepa samma steg för passagerarsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95914.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.