Hur man tar bort den Spjällhus Från en 98 Honda Civic

Som med nästan alla moderna bilar, använder 1998 Honda Civic en spjällhuset istället för en förgasare. Spjällhuset avgör hur mycket luft och bränsle in i motorn när gaspedalen trycks ned. Liknar förgasarmotorer, kommer att ändra spjällhuset till en, som strömmar mer luft och bränsle öka hästkrafter som motorn. Byta kroppen stock gasreglaget med en eftermarknad enhet kräver avlägsnandet av den befintliga spjällhuset. Lyckligtvis tar bort den gamla enheten är enkel att göra och tar bara några minuter. Saker du behöver
Wrench
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och ta bort den negativa batterikabeln från terminalen på batteriet med en skiftnyckel. En "---" symbolen är markerad i batterifacket intill kabeln för att ange att det är den negativa kabeln.
2

Koppla de två kabelanslutningar belägna på toppen av spjällhuset. Varje anslutning har två clips. En klämma ligger på vardera sidan av anslutningen. Pressa klippen i anslutning, dra sedan anslutningarna bort av spjällhuset.
3

Ta bort de två skruvarna som håller gasvajern s fäste till toppen av insugningsröret med en skiftnyckel.
4

Dra spetsen på gasvajern bort av spjällhuset.
5

Lossa klämman som håller fast röret luftintaget på passagerarsidan av spjällhuset med en stjärnskruvmejsel och dra röret ut från spjällhuset.
6

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast spjällhuset till insugningsröret med en skiftnyckel och dra sedan spjällhuset off av grenröret. En enda bult ligger i varje hörn av spjällhuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83829.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.