Felsökning av en Dodge Keyless Remote

keyless inresa fjärrsystem uppstod under mitten av 1990-talet som ett sätt för fordonsägare att fjärrstyra sin bil från så långt bort som ett par hundra meter. Dessa fjärrkontroller kan du starta din motor, pop dina stammar, låsa och låsa din dörrar, och låter din överfallslarm utan att någonsin närma sig bilen. Dodge modeller som Neon är Dakota eller Intrepid utrustade med dessa system, och du kan enkelt felsöka din fjärrkontroll från hemmet om det bryter eller slutar fungera helt enkelt genom omprogrammering av enheten. Instruktioner
1

Ange din Dodge fordon med tändningsnyckeln och din Keyless fjärrkontroll, och stäng alla dörrar och bagageluckan bakom dig.
2

Sätt i nyckeln i tändningen, och vrid den åt höger till läge "RUN".
3

Tryck och håll "Lås" på din Keyless fjärrkontrollen i fem sekunder.
4 < p> Tryck "Panik"-knappen medan du håller på "Lås upp"-knappen i en sekund och släpp båda knapparna samtidigt. Låt en ringklockan till ljud, vilket indikerar att programmeringen har startat.
5

Tryck på valfri knapp på din första Keyless fjärrkontroll, och vänta på ringklockan att ljuda igen för att slutföra programmeringen på denna fjärrkontroll. Upprepa detta för alla ytterligare fjärrkontroller som du vill programmera.
6

Vrid tillbaka till "Off", och ta bort din nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83830.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.