Hur man tar bort en dörrpanel på en 1998 Chevy S-10

De dörrpanelerna på en 1998 S-10 pickup är snygg och funktionell, ger ett bra grepp för människor bär arbetshandskar med stora händer. Om du någonsin vill uppgradera dörren högtalare eller fixa en trasig fönsterhiss, är det första du måste göra bort dörrpanelen för att komma till delarna. Det här jobbet skulle ta ca 15 minuter med rätt handverktyg. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Interiör clip borttagningsverktyg
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Ta bort de två skruvarna på undersidan av armstödet handtaget med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra tillbaka det inre dörrhandtaget och ta bort skruven under handtaget med en Phillips skruvmejsel. Dra ut handtaget och skjut handtaget bezel bort av dörrpanelen mot dörren.
2

Dra upp den elektriska fönsterhissen omkopplare sedan lossa selen från baksidan med hjälp av händerna. Ställ den åt sidan på en säker plats.
3

Placera inre klippet borttagningsverktyg mellan dörrpanelen och dörren i hörnet av dörrpanelen. Sond runt med verktyg för att hitta push-in klippet som håller panelen på plats. När läge, placera verktyget runt klippet och tryck på handtaget till pop klippet bort från dörren. Upprepa denna process med resterande clips på dörren, arbeta dig runt panelen.
4

Lyft dörrpanelen upp från luckan och lägg den åt sidan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83818.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.