Hur du ansluter en Kill Switch till en bränslepump

Det finns många högteknologiska enheter tillgängliga att omintetgöra potentiella biltjuvar från att stjäla din bil. Många av dessa kosta hundratals dollar och kräver en utbildad installation expert för att koppla in i din bil. Som ett alternativ kan du installera ett bränsle switch pump cutoff i en dold plats för mindre än $ 10 och en tid. Medan en tjuv skulle kunna komma in i din bil och även göra det möjligt för tändning, med en bränsle-pump cutoff i avstängt läge, det kommer inte att köra tillräckligt länge för att få ut av din uppfart. Du måste bara komma ihåg att aktivera cutoff växla upp varje gång du avslutar bilen. Saker du behöver
12V testlampa Kundservice manuell
Vippströmställare
14 gauge tråd
Solderless rumpa kontakter
Krympslang
Drill
Jack
Jack står
Buntband
Butan ljusare
Visa fler instruktioner
Hitta Hot Wire
1

Jack upp din bil och insatsen pallbockar på platser starkt stöd, såsom under bakaxeln eller främre stöden strut. Fordonet måste vara tillräckligt hög för att du säkert att krypa under från framsidan till baksidan.
2

Lokalisera den elektriska bränslepumpen för ditt fordon. Den mest sannolika platsen är inne i din bränsletank. Avlägsna tanklocket tank filler och lägga örat nära pipen. Har någon vrid tändningsnyckeln från off till körläget. Bränslepumpen slås på två eller tre sekunder, och du kan höra det klickar eller surra. Om du är säker på att pumpen inte inne i tanken, följ bränsleledningen från tanken mot motorn tills du hittar pumpen.
3

Kontrollera servicemanualen för din bil är att , modell och tillverkningsår och leta kopplingsschema, tagit del av färgen på den varma tråden leder från bränslepumpen reläet till bränslepumpen.
4

Ring servicetekniker från en återförsäljare och berätta för dem vad du gör om du inte har en servicehandboken för märke, modell och årsmodell på bilen. Merparten av tiden, kan en tekniker leta upp information för dig. Lokalisera den varma tråden själv genom att testa med en 12-volts testet lätt som en sista utväg.
5

Koppla loss kablarna som levererar el till pumpen. Det finns en som ansluts antingen direkt på en motsvarande kontakt på bränslepumpen eller till en kort fläta av trådar som leder in i pumpen.
6

Ground testet ljuset till en massiv metalldel av fordonet med krokodilklämma i änden av testet ljusets tråd.
7

in sonden i varje plug-in spår i anslutning till slutet av trådarna som kommer från bilens elsystem som en hjälpare vänder startnyckeln från off att köra när du är klar. Den varma tråden är den som drar i två eller tre sekunder när nyckeln sätts att köra.
Installera Switch
8

Hitta en plats för att döda byta. Det kan vara under strecket, under förarstolen eller på konsolen, så länge du kan nå det från förarsätet och det är dolt från insyn.
9

Kontrollera att du kan skicka trådarna från detta läge genom golvet eller brandväggen till utsidan av fordonet, borra ett hål i golvet eller brandvägg, om det behövs. Kontrollera också att se att det finns tillräckligt med utrymme bakom brytaren plats för omkopplingsmekanismen och ledningar.
10

Installera vippströmbrytare på den plats du har valt genom att borra ett hål i vilket för att passa omkopplarstommen . Sätt upp övergången från det bakre och dra sedan åt ringmuttern på switchen kropp på den yttre sidan för att hålla den i läge. Se till att orientera på och av läget på det sätt du vill ha det - såsom upp är på /ned är avstängd
11

Anslut ett par 14-gauge ledningar till de två poler. vippströmbrytare, med hjälp av lämpliga lödfritt kontakterna.
12

Rulla nog av varje tråd för att nå platsen under bilen där anslutningen mellan bilens elektriska sele ansluts till bränslepumpen.

13

Skär den varma tråden leder till bränslepumpen.
14

Slide en inplastning hylsan på var och en av de kablar som leder till vippan.
15 < p> Använd en butt-kontakt för att ansluta en av ledningarna från brytaren till den varma tråden du bara klippa, routing energiflödet från elsystemet, till växeln. Anslut sedan den andra kabeln från switchen till den återstående änden av cut-off varmtråd att tillåta el att strömma till bränslepumpen när kill switch är i påslaget läge.
16

Skjut krympfilm ärmarna över rumpan kontakterna, och sedan värma varje ärm med en butan lättare att krympa hylsorna och vattentäta anslutningen.
17

Anslut anslutningen ledningsnätet till bränslepumpen anslutningen.

18

Använd buntband för att stödja de nya ledningarna från vippan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87408.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.