Motorvärmare Instruktioner

Vid någon punkt när temperaturen når under 30 grader Fahrenheit, kan bilen ha problem med att starta. Blockuppvärmare kan hjälpa dig med detta oerhört. Dessa är installerade i bilar för att värma kylmediet som gör det möjligt för bilen att starta och driva väl. Blockuppvärmare är inte bara bra för detta, men också öka effektiviteten av gasen, som kallt väder körning tenderar att använda upp lite mer än att köra bilen i varmt väder. Installation

Låt bilen svalna helt innan du arbetar på det. Sätt en ren dropplåt under radiatorn avtappningspluggen och dra ut pluggen på undersidan så att kylmediet kan rinna ut i pannan. Öka kylmediets strömning genom att ta av kylarlocket. Om kylvätska har spillts på färgen, städa upp det omedelbart eftersom det kan skada den. Öppna huven och ta bort kylaren locket och montera fästena. Avlägsna avtappningspluggen sitter på baksidan av motorn. Varje kylvätska som finns kvar i motorn jackan kommer att strömma ut. Håll kontakten för när motorvärmare avlägsnas.

Säkra motorvärmare på plats med brickan med en 24mm hylsa och momentnyckel. Markera måtten på selen och koppla in den till motorvärmare under motorn och använder en tråd slips för att säkra den. Kör värmaren sele och fordonets kabelnät bredvid varandra med tre buntband. Kör de två selar till höger främre strålkastare på ryggen, fast med två buntband. Dra dem till den övre ramen av skottet, låt den hänga ner och köra det genom att på framsidan av grillen.
Plats

Håll bilen relativt nära till ett eluttag eller använda en förlängningskabel för att ansluta den. I slutet av sladden ska träs på utsidan av gallret vid den främre stötfångaren, förlängdes nog så att förlängningssladden kan nå den när du behöver för att koppla in den i.
p Om du inte kan hitta sladden, öppna huven och titta på var klockan värmaren är placerad. Följ den elektriska sladden ner till kontakten och koppla det genom den främre grillen.
Plug It In

Kolla vädret i förväg för att se vad de förväntade temperaturerna kommer att bli när du behöver bilen. Till exempel, om du behöver bilen till jobbet nästa morgon, ta de förväntade temperaturer under den tiden. Planera din förväntade avgångstiden och koppla in motorvärmare mellan två och fyra timmar innan du lämnar.

Istället för att behöva vakna upp två timmar innan du har möjlighet att ställa in timern. Dessa varierar med modellerna, men är i allmänhet rakt fram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83797.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.