Roliga tillbehör till en Pickup

Pickups har blivit mer och mer populärt under de senaste åren för sin förmåga att dra människor och gods någonstans du vill gå. Det finns roliga tillbehör för exteriör som kan ändra utseendet på din pickup, tillbehör för interiören som kan göra långa bilturer roligare, och uppgraderingar som kan förbättra den kraft och prestanda för din pickup. Exteriör Tillbehör

nerf bar är ett långt rör monterat längs sidan av pickup för att hjälpa de passagerare och förare att ta sig in och ut ur fordonet. Detta är särskilt användbart för fordon i vilka uppskov har höjts.

Bed skenor fästa till toppen av pickup säng och ge en fästpunkt för säkra last i bilens sängen.

galler vakt är en stålram som fästs på framsidan av fordonets ram och skyddar grillen och strålkastarna mot skador. Det ger också en fästpunkt för tillbehör belysning.

En säng liner kommer att skydda sängen från skador som uppstått genom att dra tunga laster eller från löst material som grus som kan skada den lackerade ytan på golvet av sängen och leda att rosta. Bed liners kommer som plast skal och som spray-on kit. Den spray-on kit ger bättre rostskydd. Addera Interiör Tillbehör
p Om du tillbringar mycket tid i din pickup, är interiören där du vill tillbringar merparten av dina tillbehör dollar. Installera en eftermarknad stereo huvudet i stället för fabriken stereo för en enorm förbättring i ljudkvalitet. Många eftermarknaden huvudenheter erbjuder speciella funktioner såsom möjligheten att samverka med iPods och andra MP3-spelare, videoskärmar och kompatibilitet med satellit radiomottagare.

Pickup hytterna kan vara kort på användbara lagring, och många eftermarknaden företag erbjuder låsning lådor eller glidande brickor som kan monteras bakom eller under stolen. Du kan också uppgradera mittkonsolen till en större enhet, eller installera en hylla ovanför solskydden.
P Om du är benägna att gå vilse, kan ett streck-monterad GPS-systemet vara ett ovärderligt verktyg för att hjälpa dig hitta vägen.
prestanda uppgraderingar
p Om du vill få lite mer kraft och prestanda ur din pickup, himlen är gränsen med mängd olika alternativ som finns på eftermarknaden.

Ägare av 4x4 kanske vill installera en hiss kit och större hjul och däck, vilket ger dem möjlighet att resa grövre vägar.

åkare med bränsle -injicerade motorer kunde dra nytta av att installera en prestanda chip i pickup motor styrenhet. En föreställning chip ger dig mer kraft och bränsleekonomi. En Sportluftfilter gjorts av ett företag som K & N kan också bidra till att öka hästkrafter.
P Om du har gjort uppgraderingar till stereon eller lagt tillbehör belysning, kan du behöva uppgradera dig pickup elektriska /avgiftssystem genom tillsätta en högeffektsgenerator eller andra batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94989.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.