Hur anpassar jag en 1995 Honda Civic?

Den 1995 Honda Civic är en femte generationens Civic och är en av de mest populära Samhällskunskap att skräddarsy. Från prestanda och kraft till utseende och komfort, kan 1995 års Honda Civic lätt anpassas för att passa dina behov och stil. Det finns hundratals eftermarknaden företag som gör tusentals eftermarknaden delar för att skräddarsy din 1995 Honda Civic. Några av de anpassade alternativ kan göras av dig själv eller av en bil butik i ditt område. Instruktioner
1

Ändra fabriken hjul, som är antingen 14-tums eller 15-tums hjul, till en eftermarknad uppsättning fälgar och däck. 1995 års Civic enkelt kan använda 16-tums eller 17-tums fälgar med lågprofildäck att klä upp bilen. Detta hjälper också den drivande prestanda hos bilen. De lågprofildäck bidra till att göra styrningen mer lyhörd. Större hjul, t.ex. 18 inches eller mer, kräver de fendrar och brunnar hjul som skall skäras ut eller breddas med en professionell.
2

Swap fabriken främre och bakre stötfångaren täcker för en eftermarknad bodykit. Det finns flera alternativ för 1995 Civic som bult direkt till bilen med fabriken hårdvara och monteringshålen. Har delarna målas och sedan installera dem på din Civic för en unik look.
3

Byt ut fabriken tänder med eftermarknaden ljus. Detta inkluderar strålkastare, bakljus, blinkers och sidomarkeringsljus. Det finns många alternativ för 1995 Civic, inklusive strålkastare Angel Eye, rökt lampor, JDM lampor och kristall lampor.
4

Lägg prestanda delar till 1995 Honda Civic. En kall luft intag ersätter fabriken box luftintag för omedelbar hästkrafter. Samhällskunskap reagerar också mycket väl till en bolt-on lustgas kit, som kan installeras på bara några timmar av en mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95908.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.