Hur man målar en bil med en elektrisk Spray Painter

Om du vill förbättra utseendet på din bil, en av de enklaste och mest märkbara sätt att göra det är genom att få en ny lack. Att ha en ny lack professionellt gjort för din bil kan kosta allt från några hundra till några tusen dollar. Många förare har funnit att de kan göra sin egen färg jobb billigare. Om du vill ge din bil ett billigt lack som fortfarande ser bra ut, försöka måla det med en elektrisk sprej målare. Saker du behöver
Bucket
Svamp
Soap
Vatten
Craft papper
Silvertejp
Medium sandpapper
Putty
Putty Primer kniv

Paintbrush
Electric spraya målare
Sprayfärg
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen. Försök att ta bort all caked på smuts och fett. Fett kommer verkligen hindra din lack fastnar.
2

Täck de delar av bilen som du inte vill få måla på med tjockt papper. Brun kraftpapper som används för inslagning av paket fungerar bra. Silvertejp runt papper för ett säkert grepp. Täck för fönster, grillar, dörrhandtag, lampor, däck och trim.
3

Använd sandpapper för att polera ned ojämna fläckar som rost. Använd medelhög sandpapper, liksom 50 till 60 grit. Sand med en cirkelrörelse tills fläcken känns smidig och nivå med området runt den.
4

Fyll i hål och bucklor med spackel. Använd en spatel för att släta över ytan. Låt spacklet torka och släta ut med sandpapper tills den är även med resten av bilen.
5

Prime fordonet. Du kan applicera primern med en pensel. Låt den torka helt innan målning.
6

Gå över fordonet med tunna lager av färg. Håll munstycket i den elektriska spraya målare om en fot från bilen och spraya i ljuset, även stroke. Lägg tillräckligt lager för att få den färg som du vill.
7

Applicera klarlack. Klarlack kommer i burkar sprayfärg och kan appliceras med den elektriska spraya målare precis som färgen. Du behöver bara 1 till 2 klarlack för att ge din bil en fin blank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83099.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.