Hur Wire en bromsspak på en 2005 Chevy Silverado

Vid bogsering en tung belastning med 2005 Chevrolet Silverado , gör dragfordonet alla drar , liksom alla upphörande . När du arbetar med en släpvagn med bromsar , är en händig objekt att ha en broms controller . Detta gör att du kan justera mängden bromsning görs av släpets bromsar , och gör bogsering stor belastning säkrare och lättare att kontrollera . Denna process kan göras på cirka 15 minuter. Saker du behöver
Drill med Phillips - head fäste
självgängande skruvar
Broms - controller kit
buntband
Visa fler instruktioner
1 < p > Montera fästet för bromsen regulatorn på den nedre delen av instrumentpanelen med hjälp av borr och självgängande skruvar . Skjut bromsen handkontrollen till konsolen . Kryp under instrumentbrädan och lokalisera kopplingsdosan på brandväggen , vilken är en svart plastlåda med en plast muttern som håller på omslaget . Ta bort plasten muttern för hand och ta av locket .
2

Kör ledningarna från bromsen styrenheten till kopplingsdosan , lämnar den löst för nu . Anslut selen i den andra selen från vänster i kopplingsdosan .
3

Tuck ledningar för broms controller under instrumentbrädan och fäst den till andra ledningar med hjälp av buntband . Sätt tillbaka locket på kopplingsdosan med muttern fabriken plasten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95357.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.