Hur du ansluter en FMU på en Civic

Installera en FMU i din Honda Civic är ett prisvärt sätt att öka prestandan. Den FMU, eller bränsle förvaltningsenhet, är fäst vid bränsleskenan av motorn. När tillräckligt tryck byggs upp i bränsleskenan som du accelererar, klämmer FMU bort bränsleledningarna som leder tillbaka till bränsletanken. Detta ökar trycket bränslefördelningsröret och maximerar prestanda. Installera en FMU när du vill ha ett prisvärt sätt att öka prestanda. Saker du behöver
Saxar
Hylsnyckel
handborr
Phillips skruvmejsel
Bränsletrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Använd din hand för att placera FMU i motorrummet. Montera FMU på elden väggen precis bakom bränsleskenan på motorblocket. Markera var de splines hålen är för fästskruvarna på elden väggen.
2

Använd en handborr göra mål små starter hål i brandväggen med en tunn borr. Byt FMU på brandväggen och säkra FMU genom att fästa skruvarna på plats med en Phillips skruvmejsel. Addera 3

Leta regulatorn bränsletrycket i slutet av bränsleledningen. Det blir en liten metallskiva med en vakuumledning och ett tjockare, gummi bränslereturledningen kommer från den. Ta bort gummit linje bränsle med dig tillbaka händerna genom att lossa klämman.
4

Anslut bränslereturledningen i utloppet av FMU. Ta en ny bit gummi bränsleledning och kör det från bränsletrycksregulatorn utlopp till inloppet av FMU. Använd de medföljande klämmorna för att täta slangarna till sina nya terminaler.
5 sax

Använd för att klippa bränsletrycket line regulator vakuum ungefär tre inches från bränsle tryckregulatorn. Anslut båda ändarna av den skurna linjen in i de två öppna ändarna av den T-fog medföljer den nya FMU. Kör extra vakuum linje till FMU.
6

Bifoga en bränsletrycksmätaren till Schrader locket på bränslefördelningsröret. Den Scrader cap är en liten silver lock på bränslefördelningsröret. Kör motorn på tomgång och justera vakuum skruven på FMU tills önskat bränsletryck uppnås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86900.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.