Hur man installerar dubbla batterier i en lastbil

Lastbilar som gör tungt arbete och tillbringar mycket tid på tomgång behöver extra kraft lagring för att få jobbet gjort. Genom att lägga till ett extra batteri till din bil, kommer du att kunna köra elektriska tillbehör med motorn avstängd under längre tid, samt ha mer starteffekt när du startar upp den. Lyckligtvis många lastbilstillverkarna har alternativ för dubbla batterier uppställningar, och delarna för att göra jobbet finns tillgängliga hos återförsäljarna. I det här fallet är projektet fordonet en 1999 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
sekundärt batteri fack med tie-down
Batteri
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Factory batterikablar, positiva och negativa
obestämd nyckel set

Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på platsen där du ska montera det andra batteriet. De sekundära Battery Tray bultar i kärnan stöd på förarsidan samt fender. Montera sekundärt batteri fack till fender och kärnstöd med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Placera batteriet i det sekundära batteriet facket och bind ner med 3/8- tums Ratchet och uttag och fabriken batteriet binda ner.
3

Kör den positiva kabeln från den positiva polen på den sekundära batteriet till den positiva polen på den första batteriet. Anslut den sekundära batteriet med en 3/8-tums Ratchet och uttag, anslut sedan den första batteriet genom att koppla fabriken terminalen med hjälp av en skiftnyckel, sedan skruva fast ersättning kabeln till den positiva polen med de andra ledarna med en öppen ände skiftnyckel.
4

Kör ersättare negativa kabeln till en bult på sidan av ramen och fäst den med 3/8-tums Ratchet och uttag. Anslut den andra änden av kabeln till den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Starta bilen och låt den gå i ca 5 minuter för att se till att allt fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83642.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.