Hur du anpassar en Monte Carlo

Avbröt 2007, började Chevy Monte Carlo livet som en kraftfull muskel bil som gjorde det Motor Trends "Årets bil" i 1973. Sent 90-tal Monte Carlo bilar minskade till ekonomi 6-cylindriga motorer som fokuserade mer på miles per gallon än hästkrafter och vridmoment. Däremot erbjöd Monte Carlo en 8-cylindrig motor i sin sista året av produktionen som konkurrerade med den muskel bil förnyelse av Ford. Den sista av Monte Carlos har blivit mycket eftertraktade för sin förmåga att uppgraderas för att släppa loss ännu fler hästkrafter. Saker du behöver
Kompressor kit
differentialbroms
Computer tuner
Lustgas injektion kit
Visa fler instruktioner
1

Installera en Monte Carlo SS kompressor. En kompressor tvingar mekaniskt luft i motorn möjliggör för området 0 till 60 mph på 6,5 sekunder på Monte Carlo. Chevy erbjöd överladdaren på SS Monte Carlos, så ändringen kan göras på en återförsäljare serviceverkstad. Andra tillverkare som Vortec gör dem också, så att du har flera alternativ för vilken kompressor du kan installera. Kompressorer erbjuda den mest hästkrafter vinster som finns i en sugmotor applikation.
2

Installera en differentialbroms i bilens bakre änden. Enligt Automobile Mag.com, så kommer inte den 2007 Monte Carlo inte med en differentialbroms. Detta innebär att samtliga av hästkrafter kommer till marken har att gå igenom ett däck. Den andra däcket har inte befogenhet att gå till det. Detta orsakar en dramatisk förlust av dragkraft när hästkrafter har ökat, vilket motverkar syftet med att lägga hästkrafter eftersom bilens däck kommer bara snurra under hård acceleration. Addera 3

Tune datorsystemet med en sport-tuner. Detta gör att du kan komma åt begränsat hästkrafter. Chevy begränsar hästkrafter för att möta regeringens restriktioner på utsläpp och säkerhet. Det finns många prestanda-mottagare som kan hjälpa till med att förbättra prestandan via datorn.
4

Installera lustgas injektion. Nitrous kan lägga omedelbar hästkrafter till din Monte Carlo genom att tvinga kall luft in i motorn. Dessa hästkrafter vinster kan variera från några hundra hästkrafter till 1.000 hästkrafter, beroende på hur motorn är inställd och hur många etapper av lustgas du använder. Detta är en stor förändring och är det absolut mest hästkrafter du kan skruva på en bil. Denna typ av hästkrafter bör användas som ett lyft och inte en konsekvent bränsle tillsats grund av den destruktiva effekt det kan ha på en motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83649.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.