Hur du anpassar en Chevy Avalanche

Populariteten av Chevy Avalanche har resulterat i betydande eftermarknad möjligheter att anpassa bilen efter dina behov och smaker. Denna crossover, liknar bil-lastbil Chevy El Camino av 1970-talet, men med kroppen styling allmänt tillgänglig på Chevy lastbilar. Med tanke på bilens mångsidighet, har det blivit populärt med eftermarknaden entusiaster runt om i världen. Med några bolt-on eftermarknaden delar kan Avalanche vara ett fordon som ser alla sina egna. Saker du behöver
Lamborghini dörr konverteringssats
Avalanche bodykit
Suspension lift kit
34-tums hjul | 24-tums super Swamper däck
Visa fler instruktioner

1

Installera Lamborghini dörr konverteringssatser (även känd som vertikala dörrar.) Detta är en populär eftermarknaden uppgradering som gör att din dörr för att öppna uppåt istället för utåt på samma sätt Lamborghini dörrar öppna. Denna modifikation används för att kräva anpassad tillverkning, men nyligen tillverkarna har släppt direkt bolt-on konverteringssatser.
2

Installera ett bodykit. Body kit har varit populära sedan 1990-talets början när Honda eftermarknaden blev populär. Kit har utvecklats för virtuell varje fordon sedan beroende på att de kan lägga till en dramatisk förändring av utseendet på bilen. Body kit kommer i allmänhet med aggressivt utformade kåpor, bumblers och sidokjolar. Body kit kan köpas i ett antal prisklasser, men tänk på kit kommer att behöva målas. Det kostar oftast mer än kroppen kit så kostnaden bör vägas in
3

Lyft upp kroppen med en Chevy lift kit. En suspension lift kit har alltid varit populärt med lastbil entusiaster, och eftersom Avalanche är klassificerad som en lastbil, skulle det vara meningsfullt att lyfta kroppen för att ge det en mer aggressiv hållning. Det är också bra om du vill gå med större fälgar och däck, eftersom det kommer att ge mer utrymme i hjulhusen.
4

Installera 34-tums hjul. Den största tillgängliga fälgar för en lavin är en 34-tums fälg. Stora fälgar och låg profil fälgar har blivit populärt under de senaste åren med eftermarknaden entusiaster, och 34-tums fälgar kommer att ge din Avalanche samma utseende som den Hummer talet.
5

Installera 34-tums Super Swamper däck. Paras ihop med 34-tums fälgar, kommer Super Swamper däck ger en aggressiv off-road utseende till din Avalanche och låt den gå platser som de flesta lastbilar inte kan gå. Dessa däck kommer att vara måttligt bullriga under motorvägen användning, men kommer att visa sig vara ett djärvt uttalande till någon som ser din Avalanche.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83650.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.