2004 Intrepid Keyless Entry programmeringsinstruktioner

Dodge Intrepid producerades mellan 1995 och 2004. De sista årsmodellerna av andra generationen (1998 till 2004) kom standard med keyless inresa. Om du förlorar någon av dina nyckellösa fjärrkontroller, kan du programmera en extra man att arbeta med din Intrepid. Du kan också programmera ytterligare fjärrkontroller (upp till fyra) för att fungera som backup, eller för andra familjemedlemmar. Tyvärr är minst en fungerande fjärrkontroll krävs för att komma in i Intrepid programmeringsläge. Om du inte har en, måste du få din Dodge återförsäljare för att programmera en fjärrkontroll med fabriken felsökningsverktyg. Saker du behöver
1 funktionell fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Sätt din Intrepid i "Park", stänga av motorn och vrid nyckeln till "Run /On "läge.
2

Tryck och håll" Lås "på din fungerande keyless inresa fjärrkontrollen. Håll in knappen i sex sekunder (inte längre än 10 sekunder) och tryck sedan på och håll ned "Panic" under en sekund samtidigt som man fortsätter att hålla "Lås upp".
3

Släpp båda knapparna på samtidigt. Den varningssignal ljuder, detta tyder på att du har angett läget sändare programmering. Om du inte hör ringklockan, upprepa processen.
4

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen fungerar i två sekunder. Släpp knapparna. Du kommer att höra en annan varningssignal.
5

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen som du vill programmera i två sekunder. Släpp knapparna, du kommer att höra ett klockspel, som indikerar att fjärrkontrollen är synkroniserad

Upprepa detta steg för varje fjärrkontroll du vill programmera.. Totalt fyra fjärrkontroller kan synkroniseras till det nyckellösa låssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95284.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.