Hur du köper Bilelektronik

bilelektronik säljs uppgradera eller lägga till fordonets befintliga systemet, lägga stereo, DVD-spelare, viewscreens och även spelmaskiner till någon bil. Att köpa dessa poster tar minimalt med forskning, främst inriktad på pris, funktioner och säljaren tjänsten. Den genomsnittliga elektronik köparen kan köpa rätt produkter för varje bil i ungefär en timme. Instruktioner
Köpa bil elektronik
1

Bestäm kraven för fordonet. Om bilen bara få en stereo uppgradering, så allt som kommer att krävas är en huvudenhet och flera talare. Om bilen är att få en komplett DVD-spelare-system läggs till det, så anständigt viewscreens och fästpunkterna för dem skall fördelas.
2

Besluta om ett kit, eller ett enda märke av hårdvara. Många tillverkare gör utrustning som är cross-kompatibel, men de utformar den att fungera bäst med sina egna modeller. Om AF DVD spelare väljs, kommer det att låta förmodligen bäst med en samma märke högtalarsystem. Vissa butiker kommer att sälja dem i medföljande kit, ofta för mindre pengar än lappteknik ett system tillsammans.
3

Lokalisera det billigaste priset för systemets utrustning, antingen online eller i en butik. Kostnaden för installationen måste beaktas när man köper på nätet, samt kostnader för frakt. Ofta kan summorna för dessa överstiger det pris, som många walk-in butiker kommer att erbjuda gratis installation (speciellt när du köper flera objekt). Använd kuponger eller annonseras erbjudanden, och vara säker på att inte "impulsköp" utrustning bara för att det verkar bra vid första anblicken. Forskning varumärket som valts i steg 2, och hålla sig till slutsatserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83235.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.