DIY Truck Rack

Det finns ett stort antal bilentusiaster som föredrar att skapa sina egna anpassade komponenter för att anpassa dem till personliga intressen och spara lite pengar på samma gång. När det gäller att bygga dina egna delar för din bil, är en bra utgångspunkt genom att tillverka din egen rack. För denna process, kan du välja från ett brett utbud av material och använda några grundläggande handverktyg för att uppnå det förväntade resultatet. Saker du behöver
Welder
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Välj det material du ska använda för processen. Det rekommenderas starkt att undvika plast, eftersom det inte kommer att ge dig den nödvändiga styrkan för att hålla lasten. Den "L" pipe är vanligast använda, men du kan variera beroende på din smak.
2

Gör några mätningar relaterade till takarean ditt rack kommer att behöva täcka. Tänk på att framsätet uppfattning inte bör hindras av rack som helst. Det rekommenderas att du förlänga rack ungefär sex inches från bilens sida och 10 bakifrån och vindrutan, men naturligtvis kan detta variera beroende på fordonets storlek.

3 > Klipp det valda materialet i bitar och se till att du ansluter dem på 90 grader för att skapa ordentliga hörn.
4

Släpp material i hålen i sängen av din lastbil (vanligtvis på toppen hörn på varje sida) och vicka dem på plats. Om du mäts korrekt, bör de passar ganska tätt.
5

Svetsa de skurna bitarna i deras ställe. För denna process, kan du använda en enkel modell av svetsare, helst runt 80-volt, vilket är tillräckligt med kraft för denna process.
6

Paint racket enligt din smak. Det rekommenderas att använda två lager färg för att göra färgen mer motståndskraftiga. Låt den monterade rack torka i ett par timmar och fäst den vid fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86136.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.