The Best fälgar till Winter

farorna med att köra på vintern helt enkelt inte kan underskattas. Nästan varje inslag av körning fara förvärras när vintersäsongen rullar runt. Medan fälg val är inte alltid på toppen av allas vinter beredskap lista, kan rätt fälg val för vintern göra en skillnad. I huvudsak, fälgar dina val handlar om att välja mellan rent stål eller legering. Fördelar med Steel Wheels

stålfälgar är fällt den billigare alternativ. De är mindre glamorösa, gjord av enklare komponenter, och är mer funktionell än fashionabla. Detta kan spela till din fördel på vintern kör så många faror finns på vägen som kan skada dina fälgar och genom att köpa en billigare stål fälg blir det mindre pengar att ersätta kontra en dyr fälg. Dessutom är den strukturella integriteten av en stålfälg lika solid som en fälg så för korrekt funktion och säkerhet en stålfälg blir fullt tillräcklig.
Fördelar med Alloy Wheels

Lättmetallfälgar är gjorda av en blandning av metaller och kan byggas till de exakta specifikationerna för en bil. Några nya bilar med la ow mycket plats mellan däcket och hjulet behöver väl en specifik fälgstorlek att kunna passa kedjor och /eller vinterdäck. I denna situation, kommer en fälg vara ditt enda alternativ. Dessutom, de lättare metallerna i en fälg gör fälgen lättare och därför mer prestanda vilket kan vara till nytta på vintern. Också, aluminiumfälgar förbättra utseendet på din bil, och om du har stått för säkerheten, kan en fin uppsättning fälgar visa upp din bil fint på vintern.
Nackdelar med båda typerna

Lättmetallfälgar har ofta en känslig yta och är mer känsliga för skador på de hårda delarna av vintern. En enkel sten kan chip en bit från fälgen och göra den obrukbar. Eftersom fälgar är betydligt dyrare, kan de vara riskabelt att använda på vintern. Stålfälgar är tyngre och i sällsynta fall kan ge mindre än optimal prestanda på grund av deras ökade vikten. Dessutom gör de kompositioner av stålhjul dem svårare att passa på bilar som behöver en viss mängd bromsspelrummet, till exempel, där lättmetallfälgar kan byggas till specifika dimensioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84447.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.