Hur till Öka eller Minska Ström i en kall luftintag

Du har installerat din kalla kit luftintag och förväntade stora vinster makt hästkrafter, men installationen inte visar sig vara kraften Gainer du trodde det skulle vara. Kanske din motor verkar som det svältande för gas nu att du har mer luft kommer in i motorn, eller kanske din motor är igång grov eftersom du nu får mer gas då luft. Att kunna öka eller minska luft kommer in i motorn när du installerar en kall luftintaget är en nödvändighet. Det finns ett fåtal komponenter som du kan installera för att hjälpa dig att nå ditt mål av mer hästkrafter. Saker du behöver
Spjällhus
Luftmassemätare senor
ODB II CPU controller
Visa fler instruktioner
1

Installera en större spjällhus att möjliggöra mer luft i insugningsröret. När du trycker på gasen, en fjäril ventil placerad inuti spjällhuset öppnar för att tillåta mer luft i motorn. När du installerar en kall luftintaget, mer luft än spjällhuset kan låta vill komma in i motorn. Genom att byta till en större borrning spjällhus du förhindra "flaskhals" effekt som en liten spjällhus kan ringa. Ändra ett spjällhus kräver gemensamma fordonsindustrin verktyg som kan ändras i din bakgård i en kort tid.
2

Installera en uppgraderad Luftmassemätare flöde luft. Massflödet luft sensor är den sändande enheten som berättar bilens dator att mer luft försöker komma in i motorn. Datorn kommer då att anpassa den mängd gas det tillåter in i motorn vid varje given tidpunkt. Ett lager massflöde luft sensor kommer att tänka på mängden luft som kommer in i motorn är onormalt, och det kan leda till att motorn går mycket grov. Massflödet luft sensor placeras vanligen mellan spjällhuset och kall luft intag. Det är lätt att komma till, och igen, kan den bytas ut i din trädgård i en kort tidsfråga.
3

Anslut OBD II CPU controller till OBD II diagnostiska port som är belägen under instrumentbrädan insidan av bilen. Det finns många märken av OBD II CPU regulatorerna på marknaden, men alla erbjuder möjligheten att styra luftflödet. CPU-styrenheter är ofta kallad "flash tuners." CPU controller kan du öka och minska mängden luft som ditt intag kan sätta in i motorn eftersom det tillåter dig att styra luft /bränsleblandningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95293.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.