Färgtoning Instruktioner

Fönster toning ofta installeras på bilar och bostäder. Människor nyans sina fönster eftersom det minskar värmen från solen, ger skydd mot ultraviolett strålning och förbättrar integritet, säkerhet och trygghet. Du kan tona dina fönster själv eller har en professionell göra jobbet. Om du köper en ny bil, kan du begära oftast tonade fönster i ditt köp paket. Förberedelser för Window Tinting
p Om pengar inte är en fråga, är det starkt rekommenderat att du får en professionell att tona dina fönster. Inte bara det kräver mycket mindre ansträngning från dig, finns det heller ingen chans att din nyans jobb kommer att hamna stycket. Detta gäller särskilt om du bara toning ett fönster. Om du gör det själv, är chansen att det toning som du använder inte kommer att matcha resten av bilen och kommer att vara estetiskt misshagliga.

Det första du bör göra är att rengöra ditt fönsterglas ordentligt. Använd vatten blandat med ren tvål för att avlägsna all smuts och damm. Du bör toning din bil i en relativt damm-och vind-fri miljö för att få bästa resultat. Innan du gör dig redo att tona ditt fönster, se till att du har alla nödvändiga material såsom en toning gummiskrapa, hård kort, skärande yta och verktyg, pappershanddukar och ett sortiment av andra handverktyg.
Tinting Fönster

Skär en grov skiss av ditt fönster av din film, men se till att det är mycket större än ditt fönster - din bit av toning film är säker på att täcka fönstret helt. Spraya ditt fönster och placera något alltför stor bit av film på glaset. När det väl är på plats, gummiskrapa det så det stannar upp av sig själv och trimma den så att den passar över fönstret perfekt. När detta är gjort, ta bort filmen från glaset och tvätta fönster och dina händer igen.

Nu när du är redo att tillämpa toning film på riktigt, spraya ditt fönster igen, dra limmet av din toning film och tillämpa den på ditt glas. Se till att spraya ditt glas hela tiden så att filmen håller sig på plats. När filmen är på plats, gummiskrapa så mycket av vattnet ut från under det som möjligt och sedan låta det torka. Oroa dig inte om du inte kan få allt vatten ut från under filmen när den kommer att avdunsta genom plasten. När allt har torkat och limmet har aktiverats, kommer dina fönster har en nyans som inte kan tas bort lätt. Torktiden av filmen kommer att bero på en kombination av luftfuktighet och temperatur i fönstret omgivning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83368.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.