Hur man kan eliminera väg buller i en 2000 Nissan Altima

Minska buller i en Nissan Altima kan sänka förarens trötthet och förbättra den upplevda ljudkvaliteten på bilens stereosystem. Medan Nissan faktiskt tillhandahåller grundläggande ljudisolering i Altima, kan du ytterligare minska bullret med dämpande installation ljud ark i dörrarna och bagageluckan. Dessutom, kan val av däck göra en signifikant skillnad i mängden väg buller. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och skiftnycklar
platt skruvmejsel
Plast dörr borttagningsverktyg
Ljudisolering kit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort det svarta plastlocket som täcker skruven säkra dörrhandtaget. Ta sedan bort skruven i handtaget och ta bort det svarta locket på sideview spegeln. Använd en platt skruvmejsel för att ta bort och koppla av strömbrytarna fönster, följt av trim som omger det inre dörrhandtaget. Med hjälp av verktyget dörren bort, försiktigt dra klippen off (med början längst ned i dörren) och lyft därefter bort luckan huden upp för att frigöra det från dörren.
2

Ansök ljudisolering ark till innerdörr hud. Många eftermarknaden företag gör kit med lakan passande till dörrarna, men du kan enkelt trimma ark för att passa. Använd extra material för att täcka upp de dörrkarmar högtalare för att minska vibrationer i dörrpaneler. Denna process kan även tillämpas på de bakre dörrarna.
3

bort plasten fender liners och belägga dem med gummerad underbeläggning. Detta kommer att skära ner på väg buller, och är särskilt effektiv på att skära ned bullret från grus och väg skräp sparkar upp från däcken. Fender liners innehas av push stift. Använd en liten platt skruvmejsel för att dyka upp på kartnålen sedan dra tappen bort att separera linern från bilen. Placera fender liner i ett väl ventilerat utrymme, och använd en burk gummerad underbeläggning att grundligt belägga sidan av fender som vetter mot vägen.
4

bort mattan i det bakre bagageutrymmet och tillämpa spjäll ark till bålen plåt. Detta kommer att bidra till att minska avgasljudet och allmän väg buller.
5

Undersök dina däck och överväga byte med kvalitet eftermarknaden enheter. Slitna däck kommer att få starkare när de blir äldre. Flera företag gör däck som utformats för att rida lugnt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86967.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.