Hur man installerar ett Bränslemätare Rail Pressure

Den bränsletrycket på din motor är kritisk , särskilt i mer moderna fordon . Det beror på att en bränsleinsprutningssystem behöver ett visst tryck vid alla tidpunkter , och utan det , kommer motorn inte köras korrekt . På förgasarmotorer , kan veta korrekt bränsletryck att avgöra om du har ett problem i bränslesystemet . För att ta reda på vad bränsletrycket är , kan du installera en bränsletrycksmätaren i bränsleskenan på motorn , som kommer att visa trycket i bränslesystemet . Saker du behöver
teflonband
Mekanisk bränsle
tryckmätare 90 - graders koppling
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven . Lokalisera bränsleskenan , som typiskt är på topplocket , och precis bakom ventilkåpor . Sakta lossa kontakten på slutet av bränslet skenan med en linje skiftnyckel .
2

Wrap båda ändarna av kopplingen med teflon tejp , lägger ca 2 rotationer av teflon tejp på varje sida . Montera detaljen i bränsleskenan med en linje skiftnyckel .
3

Montera bränsletrycksmätaren i armaturen använder linjen skiftnyckel . Starta motorn och leta efter läckor . Om någon är närvarande , stäng av motorn och dra upp tillbehören med en linje skiftnyckel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86856.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.