Hur man installerar en GT Grant Ratt

Installera en eftermarknad ratt är ett av de enklaste sätten att krydda din bils interiör och kanske göra bilen roligare att köra. Grant säljer ett brett spektrum av fälgar som passar en mängd bilar. Hjulen är också relativt lätt att installera. Saker du behöver
Grant Steering Wheel kit
Installation för ditt fordon
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Ratt avdragare
Visa fler instruktioner
1

Ta beståndet rattens signalhornsknapp eller pad. Hur detta görs beror på modellen. Vissa har hornknappar som dyker upp, medan andra har större horn kuddar.
2

Ta bort den gamla muttern ratten. De flesta hjul hålls på med en större mutter som går ut i slutet av rattstången axel, som är gängad på änden för muttern och vanligtvis har räfflor för att hålla hjulet på plats.
3

Dra av ratten. Hjulet kan bara pop rätt ut om du drar hårt på det, eller det kan krävas en ratt avdragare för att ta bort, vilket finns på de flesta bildelar butiker.
4

Skjut rattnavet som levereras med monteringssats för din bil på axeln av rattstången. Detta består oftast av en rattnavet, en rörskyddet, en svart hylsa för rörskyddet och bultarna för att fästa rörskyddet till hubben. Tryck navet ordentligt så långt det går.
5

Placera rörskyddet på navet och dra horn ledningar genom förutsatt hålet.
6

Fasten de tre skruvarna som håller rörskyddet till navet och dra åt med en hylsa.
7

Använda en djup uttag, sätt tillbaka i mitten muttern som håller navet ratten på rattstången. Fäst denna mutter enligt tillverkarens specifikation, eftersom detta är vad som håller hjulet på rattstången.
8

Montera hjulet rörskyddet med insexskruvar som medföljer satsen. Inte alla adaptrar har en rörskyddet. I vissa tillämpningar, hjulet bara bultarna rätt till navet.
9

Fäst horn kablar till baksidan av Grant hornet knappen och tryck på tutan på plats. Detta ska snäppa in för en relativt tight passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83367.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.